Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај баш да видам што ќе биде од приватниов куп... ја изгледа џабе дадов 20 ЦБ, ама нема везе, за испробување нови тактики супер е.
Утре играм со Buccinasco Hashashin, не ги ни знам кои се, сме требале место овие и Битолски уништувачи на забава да ги ставиме Правниче и тимот на Виктораниус.
Него Кирца, зашто не учествува Правниче?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ај баш да видам што ќе биде од приватниов куп... ја изгледа џабе дадов 20 ЦБ, ама нема везе, за испробување нови тактики супер е.
Утре играм со Buccinasco Hashashin, не ги ни знам кои се, сме требале место овие и Битолски уништувачи на забава да ги ставиме Правниче и тимот на Виктораниус.
Него Кирца, зашто не учествува Правниче?
Правниче не учествува има 16 цб мани играше куп и се испозаеба 5 ти заврши не местеше тактики и сеа има 16,а Виктораниус прв го прашав нека ти каже.Нема кој да се вика бе а ти па шо се плашиш од него ги имаш примо и олано.

А

Ајсшутер

Гостин
Ми се повредил најдобриот PF :( иначе денеска со Кирца ако ме тепа под 50 разлика добар сум :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ми се повредил најдобриот PF :( иначе денеска со Кирца ако ме тепа под 50 разлика добар сум :)
И мене ми се повреди крилото ќе се снајдам.Инаку ми треба што поголема разлика на мене за повисоко место.Ќе биде интересно.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Губам 14:6 од тим што не ни знае дека постои кајгана... :nesum::tapp::nesvest::toe::uvo:
Затоа не учествувам во приватни купови. :mad: :mad: :mad:, џабе давам 20 ЦБ.

Фатив приклучок, водев 2-3-4-5 разлика и сега ми прави 14:0. Ебати играта, ебати.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Победа над Ајсшутер од 94-34.
Презадоволен од играта намоите.Едно пф неам и сеа мора со едно да играм 40 минути.
Утре со битолски уништувачи на забава.

Па лузер како нема да изгубиш многу фаули праиш и така ти праат разлика од слободни фрлања.Види кој ти праи највише и остај го нормално.Ја така го решив проблемот.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Тепав со КК Тиквеш-Кавадарци само 12 разлика,цело време водев 20 и повеќе ама последна четвртина изгубив 9-17,ги мењав сите играчи и добро е што победив!

Еве денес губам од лузер у купот,безвезе се пријавив.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ауууу, тотално заборавив на купов и на утакмицата. :mad: :mad:
Ај да видам шо се дешава..

92:45 победа против Вац, задоволен сум од моите...
Примо, 23 поена, 25 скока, 3 асистенции, 3 блокади, 3 украдени топки.. ѕвер.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Пораз:tapp:
Од битослки уништувачи.Епа ред девил утре радулович 3 четвртини да видиш како е не само ја трпам примо и олано 3 четвртини па губам ко грчка.
Ќе биде тесно.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не требаше да го пуштиш Битолски уништувачи да учествува. :icon_lol:

Сега прво против Кирца во приватниот куп, да испробам нешто ново што ми дојде на памет. :)

А после против АБА... ќе го јадам два пати.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Изгубив со битолски околу 30 очекувано,иначе Кирца што се десило со Радуловиќ?
0 поени:nesum:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не требаше да го пуштиш Битолски уништувачи да учествува. :icon_lol:

Сега прво против Кирца во приватниот куп, да испробам нешто ново што ми дојде на памет. :)

А после против АБА... ќе го јадам два пати.
Да бе да пораз од мене.32 коша ме здроби само ради една причина.Моиве ботови тројки изглеа не шутирале.5 од 23 па само кретени можат така дури ни кретени а па ред девил погоди се за 2 поени.Окланикас 8-8 ме здроби а тој Примо умри гаду.
Веќе на моиве ако им дадам тројки да шутираат во фаца да ме плукнете.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Навистина не ми е јасно ова...играчот ми е повреден...а ми игра сега во лигашка утакмица и од 15 поени на мојот тим тој даде 10 ....сега за сега :D:D Знае да објасни некој ??

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Слабо нешто мада се вратив во игра.Аудино цар сега за сега 5 украдени топки,а Бустос не може ништо а погоди.

На крај добро се заврши победа од 13 разлика.Мен оф д меч Аудино 30 поена,9 ук. топки,3 ск,4 ас, 1 бл.

Kajgana Shop

На врв Bottom