Кошаркарски онлајн менаџер

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Form: 4 Age: 18
Fatigue:
Height: 187
Weight: 88 (BMI: 25,2) Skills Index: 28.781
Salary: 51.500 (+10% FPF) Defence: 11
Free Throws: 7 Two Point: 7
Three Point: 6 Dribbling: 5
Passing: 7 Speed: 8
Footwork: 3 Rebounds: 6
Experience: 0

Мојот нов играч, плеј....

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Играј ги по 2 четвртини и ќе се наалат повредите.Некои и по 3 ги играш.

Овој ќе ти игра.Играј го по 2 четвртини и нема да се повреди.Инаку ти одма се предаваш.Уште од старт губиш,домаиграш не се давај склопи добра тактика.Ќе биде интересно.Нека победи подобриот.
Кирца морам да ги играм по 3/4 брат, еве гледам кај тебе нема послаб од 40.000 СИ индекс, ја имам играчи и од 20.000, не можам нив да ги пуштам да играат.

Водев 10:0, првата четвртина ја добив 26:12, ама не иде без Едишар, ќе загубам, џабе е се.
Спортски поздрав. :pos2:

Лелеееее, каква инфаркт завршница. Цело време водев така доволна разлика 6,8,10 поени, во последна четвртина 2-3 тројки по ред за Кирца и ме стигна, 64:64, имав напад, не успеав да дадам поени и тој не успеа, 9 секунди пред крај Јелиќ погоди едно слободно фрлање за 65:64. ИНФАКРТ ЗАВРШНИЦА ЛЕЛЕ УМРЕВ!

А

Ајсшутер

Гостин
Конечно !
Ја прекинав серијата од 3-0 на Shrek тим и конечно мојата прва победа го победив скоро дупло разлика ќе гледаме да се избориме за опстанок.

M

marko 1996

Гостин
05:55 : Zlatco Milosevski краде лопту, али му судије суде додељују личну грешку05:55 : Zlatco Milosevski излази због петог пенала. K.K Rabotnicki Fersped нема више играча на клупи па арбитри прекидају меч

оваа сезона ке се борам за опстанок гледам ја :tapp:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Денес два порази.Еден во приватен куп ама повеќе од на лузер беше.
Тууу боље да не го стигав ма крај покриво ми е сеа.Оовој јелич како не утнаи второто слободно фрлање кретен.8-0 нула му напраив на крај и јелич оплеска мораше да погоди и ме реши.
Ај реванш ќе има.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Денес два порази.Еден во приватен куп ама повеќе од на лузер беше.
Тууу боље да не го стигав ма крај покриво ми е сеа.Оовој јелич како не утнаи второто слободно фрлање кретен.8-0 нула му напраив на крај и јелич оплеска мораше да погоди и ме реши.
Ај реванш ќе има.
Не ми ги навредувај играчите, ќе те тужам на надлежните лица! Иначе кога сме тука, Wang е најголем педер, му го испуши на Јелиќ после утакмица. :pos2:

А иначе ептен ќе беше Јелиќ да ги промаши двете слободни, нелогично е. :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не ми ги навредувај играчите, ќе те тужам на надлежните лица! Иначе кога сме тука, Wang е најголем педер, му го испуши на Јелиќ после утакмица. :pos2:

А иначе ептен ќе беше Јелиќ да ги промаши двете слободни, нелогично е. :)
Денес се случи поголема тепачка меѓу навивачите на лузер и скопје селтикс веднаш по натпреварот.Револтираните навивачи на скопје селтикс ги начекале навивачите на лузер и се тепале ко ненормални.Минувачите не можеа да објаснат како ги тепаа навивачите на лузер.Па тоа ни чеки чен не го може-изјавил еден од минувачите.Иако биле дупло помалце ипак го јаделе лузер фанс.Полицијата дошла прекасно и тепачката завршила и сите се разбегале и така навивачите на скопје селтикс тргнале кон скопје.

Извор а1.Види и на телетекст страна 900.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Навивачите на Скопје Селтикс најголеми педери!
За А1 ексклузив ексклузивно дознаваме дека гостинските навивачи кои биле во мал број биле нарекувани ,,скопски газари’’ цело време во текот на мечот, а после биле брутално истепани, но тие први ја започнале тепачката. Целите модри изјавувале дека ги тепале навивачите на Лузер, но новинарите се смееле кога ги виделе помодрени, па ги нарекле помодари.
Од Куманово за Скопје, Лузер.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Дезинформации ова е.Те лажел некој.Види на телтекс страна 900 бе.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ме мрзи сега, а знам А1 е скопска телевизија, сигурно нема да пишуваат дека скопските газари биле тепани од нас, провинцијалските кумановци. :kesa:

V

Viktoranius

Гостин
Ексклузивно од Струмица, навивачите на КК Каталонија се смеат на глупостите што ги направија денес навивачите на Скопје Селтикс и Лосер. Воџата на навивачите КК Каталонија познати како "Ајдуци" ја даде следната изјава: Денес се случи нешто од секојдневниот живот. Знаеме дека кај обичните смртници ова ја преливува чашата на јавниот ред и мир, но во навивачкиот свет нема правила за како да се наштети на противничката навивачка група во случајот навивачите на Лосер. Денес цела јавност во Македонија беше сведок на едно добро крвопролевање како на теренот, така и вон теренот. Навивачите на Лосер го извлекоа подебелиот крај, така што беа нападнати од 2000 разбеснети навивачи на Скопје Селтикс после гадниот пораз од 1 разлика. Поздрав до навивачите од двата табора, и сакаме да им кажеме дека за другпат треба да учат од најдобрите, во случајот од нас. АЈДУЦИ ЗАКОН !

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ред Девил што викаш за еден сојуз да видиме кој од кој треба да учиАјдуци соберете уште некој па една ферка ќе организираме.
Диал?

V

Viktoranius

Гостин
Ред Девил што викаш за еден сојуз да видиме кој од кој треба да учиАјдуци соберете уште некој па една ферка ќе организираме.
Диал?
Е така, зберете се 4-5 групи, за да се прикажете во подобро светло пред НАЈДОБРИТЕ !

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Брат доволно сме ја и лузер ти собери некој да биде поинтересно.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Кирца, го прифаќам сојузот! Од овој момент го потпишувам сојузот меѓу нашите силни навивачки групи, а ајдуци за нас се ептен слаби, дајте нешто појако!
Кога ќе играме друг пат, ова ќе биде братско дерби, нема тепање, нешите навивачи ќе си ги мењаат девојките на една ноќ.

Kajgana Shop

На врв Bottom