Кошаркарски онлајн менаџер

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
2690 Лозари се подготвени во секој момент да фајтуваат и да зажалите што сте се родиле.:sport1::sport1:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Може некој да објасни што е со последната објава од админите на Чаразај изгледа нешто озбилно е:toe:

V

Viktoranius

Гостин
Појма немам шо се дешава. Некој шо знае англиски нека преведе.

Иначе луѓе дај кажете некои други форуми, да ја рекламираме играта, да зајакнат македонските лиги, да се пополнат со членови.

Ајде малце да се активираме да ја рекламираме.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Може некој да објасни што е со последната објава од админите на Чаразај изгледа нешто озбилно е:toe:
Последна објава?
Б-Старс освоиле хачејбе трофеј.Тоа ми е последна мене.

А

Ајсшутер

Гостин
Има нова изгледа еден од главните што се за играта како што разбрав се откажал наводно имал нова работа и немал време сепак играва продолжува ништо страшно ќе најдат други.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Да еден од администраторите ја напушта администраторската позиција.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Mi se iskreno tužna da moram najaviti da je naš uprave Manager, mutilator, nije dio našeg tima više. On je bio dugo vremena član je admin te grupe učinili puno dobrih stvari za Charazay, koji se ne zaboravlja. I nikada ne će biti.
Ali, morali smo otići zbog načina odvojena dva razloga.
Prvo, da smo dužni ourselfes našu strukturu organizacije i zatim poduzeti potrebne mjere kako bi poboljšali našu organizaciju kao cjelinu. Došlo je do reorganizacije i preustroja GMs od Admingroup morali slijediti. U stvari, neke pozicije u admin grupu disapeared ili promjena tijekom vremena. Nema admin za prevoditelje više nema admin za savjetovanje i pružanje ideje i sada postoji više neće biti admin za administraciju upravljanja više. Naravno ove zadatke ostao i bit će podijeljen iznova. Mi ištanje tanko i efikasne ekipe koje će živjeti do zadaće u budućnosti.
Tu je bio i poslovnih neslaganja o tome da smo vjerovali da mutilator ima odličan potencijal za postati dobar programer u budućnosti, ali da je njegov posao Administration Manager nije bio popunjen na ispravan način po njemu. Mi ponudio mu mogućnost da se vratim kao programer kada je stekao više znanja, koja će sigurno biti na njegovom faksu učio. U sadašnjoj situaciji ipak je upitan da li bi željeli da se vrati prije ili na sve, a mi da se žalimo.

Nismo se bilo koji spor ili argument i to nije sve osobne. Mi kao Jens puno.
Jens, bilo što će se dogoditi, mi smo sretni što smo u mogućnosti da rade s takvom divnom osobom. Da se osjećate kiselo, samo ljudi i ne možemo ti kriv za to. Nadamo se da ce naseliti se na neko vrijeme, a mi možemo imati dobar razgovor o stvarima koje se dogodilo. Mi i dalje sve volim čovjeka.

Еве на Хрватски...:helou:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Ете го играчот што го извлеков пред малку :)

Petar Ljusev (19869487)
Team Name: Swisslion Pelister Fame: Unknown Player Suggested Positions: Small Forward
Shooting Guard
Form: 4 Age: 18
Fatigue:
Height: 196
Weight: 89 Skills Index: 33.867
Salary: 61.064 Defence: 8
Free Throws: 6 Two Point: 6
Three Point: 7 Dribbling: 9
Passing: 5 Speed: 7
Footwork: 8 Rebounds: 8
Experience: 1

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ете го играчот што го извлеков пред малку :)

Petar Ljusev (19869487)
Team Name: Swisslion Pelister Fame: Unknown Player Suggested Positions: Small Forward
Shooting Guard
Form: 4 Age: 18
Fatigue:
Height: 196
Weight: 89 Skills Index: 33.867
Salary: 61.064 Defence: 8
Free Throws: 6 Two Point: 6
Three Point: 7 Dribbling: 9
Passing: 5 Speed: 7
Footwork: 8 Rebounds: 8
Experience: 1

33000 индекс си извекол?????????????
Му го покажав на селекторот за да ти го земе за во репрезентација.
Инаку а да беше 15 години типов.100000 на 18 ќе беше.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Толку се извлече...инаку денес прва утакмица за 2 четвртини, 14 поени и 2 скока

А

Ајсшутер

Гостин
И јас изгубив 80-40 од минатогодишниот hit em high ама не ми играше центарот ми беше ставена предпоследната тактика и сега сум доле ептен 1-4 скор пририоритет ќе ми биде опстанување во лига.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И јас изгубив 80-40 од минатогодишниот hit em high ама не ми играше центарот ми беше ставена предпоследната тактика и сега сум доле ептен 1-4 скор пририоритет ќе ми биде опстанување во лига.

Утре почнува кајгана куп прво коло со тебе.
Инаку денес тепав 100-63 и сум презадоволен.

Kajgana Shop

На врв Bottom