Mi se iskreno tužna da moram najaviti da je naš uprave Manager, mutilator, nije dio našeg tima više. On je bio dugo vremena član je admin te grupe učinili puno dobrih stvari za Charazay, koji se ne zaboravlja. I nikada ne će biti.
Ali, morali smo otići zbog načina odvojena dva razloga.
Prvo, da smo dužni ourselfes našu strukturu organizacije i zatim poduzeti potrebne mjere kako bi poboljšali našu organizaciju kao cjelinu. Došlo je do reorganizacije i preustroja GMs od Admingroup morali slijediti. U stvari, neke pozicije u admin grupu disapeared ili promjena tijekom vremena. Nema admin za prevoditelje više nema admin za savjetovanje i pružanje ideje i sada postoji više neće biti admin za administraciju upravljanja više. Naravno ove zadatke ostao i bit će podijeljen iznova. Mi ištanje tanko i efikasne ekipe koje će živjeti do zadaće u budućnosti.
Tu je bio i poslovnih neslaganja o tome da smo vjerovali da mutilator ima odličan potencijal za postati dobar programer u budućnosti, ali da je njegov posao Administration Manager nije bio popunjen na ispravan način po njemu. Mi ponudio mu mogućnost da se vratim kao programer kada je stekao više znanja, koja će sigurno biti na njegovom faksu učio. U sadašnjoj situaciji ipak je upitan da li bi željeli da se vrati prije ili na sve, a mi da se žalimo.
Nismo se bilo koji spor ili argument i to nije sve osobne. Mi kao Jens puno.
Jens, bilo što će se dogoditi, mi smo sretni što smo u mogućnosti da rade s takvom divnom osobom. Da se osjećate kiselo, samo ljudi i ne možemo ti kriv za to. Nadamo se da ce naseliti se na neko vrijeme, a mi možemo imati dobar razgovor o stvarima koje se dogodilo. Mi i dalje sve volim čovjeka.
Еве на Хрватски...:helou: