Кошаркарски онлајн менаџер

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сакам да се пријавам ама страв ми е да не ме снајде она што го снајде Виктораниус а и селектор ќе сум 2 сезони а ја преку лето не сум тука и друг ми го глеа тимот.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ред Девил дај влези во купот бе ако сакаш.
Инаку утре очекувам победа над лајнс оф куманово на гости.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Јас утре играм дома со Креатив,па мора да барам победа плус дома играм ама и да изгубам нема да биде изненадување,ќе видиме што ќе биде
Со срежа на сите утре

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Сега ќе влезам во купот.
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ, надавав за еден ѕвер од 100.000 СИ, отишол за мали пари, сум го заборавил. :mad::mad:
Утре губам од Правниче, бтв. Олано ми е повреден уште 9 дена.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сега ќе влезам во купот.
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ, надавав за еден ѕвер од 100.000 СИ, отишол за мали пари, сум го заборавил. :mad::mad:
Утре губам од Правниче, бтв. Олано ми е повреден уште 9 дена.
И со мене нема да игра.:baeh::baeh:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Глупава игра, сите играчи поскапеле 100 пати, не купувам ништо, а и тие поредите, мора за некоја утакмица најјаките да се повредени.
БаскетСим РУЛЗ!

Земав за 12 милиони еден играч, Примо, 113.000 скил индекс, 27 години, ама ѕверски оценки има. Ќе го пробам вечер против Правниче.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
:eek:ftopic:
Кирца е баниран од форумот ? Дека сакав да му пишам ПП во врска со играва, а видов небива :toe:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Претпоставувам и тој пцуел на темата за ОТ, пошто знам редовно гледа тоа.

Ајде со среќа вечер, Олано не игра, штета што е повреден уште 8 дена, можеби ќе имав какви-такви шанси за да биде малце неизвесно. А вака, многу му е подобар тимот на Правниче, ќе загубам, прашањето е колку разлика.
Ги гледам тимовите, можеби и имам шанса за опстанок, грчевита ќе биде борбата.
Со среќа вечерва.
GL и HF!

Уште на почеток Едишар 3 лични, за 5 минути? ШТО ПРАВИ РЕТАРДОВ?!?!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Прва победа 79-74 против Креатив,водев 15 разлика ама на крај ме стигна,ми се повредија 2 играчи само да видам на колку дена:nesum:
едит:Најјаки го тепал Тетово ама на најјаки тој што му е најјакиот ептен му се повредил!!

А

Ајсшутер

Гостин
Изгубив катастрофално во првата и последната четвртина во првата постигнав само 3 поени што е премногу малку сега ќе има реконструкција во тимов барем опстанок да изборам за повеќе не се ни надевав.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ништо, првото полувреме беше нерешено, после во третата четвртина ептен паднав, превише фалеше Олано.
Новиов играч имаше вкупно 15 скока, солидно.
2 порази на почеток, наредна против Куманово уште еден.

V

Viktoranius

Гостин
Ајде честито до сите што победија. Јас втора победа по ред, го уништив ботот со 35 разлика. Сеа ваљда од 8 место ќе се качам на 4.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Нанижана и втората победа во новата сезона....Куманово2008 оди кон топ позициите кои водат во прва лига..но таму ќе биде посрамотен ...:D:D ... Победа со 68:67 .... а во тимот нема поголем играч од 22 000 index ...

газу газу :P:P

Kajgana Shop

На врв Bottom