Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Имет,ами како:wink:Јас сум 1.2....има некој тука ??
Имет некој за пријателска?
Имет,ами како:wink:Јас сум 1.2....има некој тука ??
А зошто јас сум пак во 3.4 јеботе играта, играв бараж со еден од 2.4 треба да сум таму.
АЈ У КУРАЦ !!!!!
Кирца да не знаеш како да пишам на админите, сигурно нема пак да играм во 4та лига.
леле чоече колку имаш мерак на играва, а се некој тежок малер те тера! ептен ми е жал ама тоа ти е , имаш некоја лоша карма.Пишав сеа порака на Куманово, белким он ќе им напише јас незнам како да им пишам.
:pos2::pos2::pos2::pos2:леле чоече колку имаш мерак на играва, а се некој тежок малер те тера! ептен ми е жал ама тоа ти е , имаш некоја лоша карма.
овој лузер изненадуе да ви кажам.Прв ден у прва лига и одма прв шо е работава со Кумановциве?
A jel oni znaju da ti igras nefer?Ај некој нека ми каже како да пишам порака на админите. Имам и ми стои резултатот уште од баражот што победив.
Едит: Еве пишав на еден админ, и добив одговор, ваљда ќе се реши се за неколку денови.
Порука:
Trebalo bi za par dana sve da bude sredjeno.. Navala je na server sto usporava igru, a i ovako su imali dosta problema ove nedelje. Ako se ne resi problem posalji ponovo pm..
Pa sigurno znaju bre covece ni su oni miseviA jel oni znaju da ti igras nefer?
Не јеботе на енглеског.Pa sigurno znaju bre covece ni su oni misevi
И јас сум уште во 2.2 а и Бршјак како да им пишам кажујте и на кој јазик на шхрбски ?
Ако не те опраат за ден-два, кажи и ке ти помогнам да отвориш тикет. Нема гајле, че ја наредимеАј некој нека ми каже како да пишам порака на админите. Имам и ми стои резултатот уште од баражот што победив.
Едит: Еве пишав на еден админ, и добив одговор, ваљда ќе се реши се за неколку денови.
Порука:
Trebalo bi za par dana sve da bude sredjeno.. Navala je na server sto usporava igru, a i ovako su imali dosta problema ove nedelje. Ako se ne resi problem posalji ponovo pm..
Исто и за мене тие што играа бараж сите (засега) се останати во матичните лиги )Ако не те опраат за ден-два, кажи и ке ти помогнам да отвориш тикет. Нема гајле, че ја наредиме