M
marko 1996
Гостин
Мене најдобро ми е во 2.22.1,2.2,2.3 или 2.4.По пат на ждрепка иде тоа.
Мене најдобро ми е во 2.22.1,2.2,2.3 или 2.4.По пат на ждрепка иде тоа.
Најдобро ќе ти биде и според мене отидовне појаките тимови во 1.1 или 1.2 јас Бршјак,the best team,Kumanovo.Мене најдобро ми е во 2.2
на кој Куманово мислиш???на мене??ако сум јас тоа...верувај дека имам бедна екипа бидејќи сега го земав тимот..и се ми се нови играчи ...купив нешто ситноНајдобро ќе ти биде и според мене отидовне појаките тимови во 1.1 или 1.2 јас Бршјак,the best team,Kumanovo.
Ех колку многу тимови од Куманово има во играва... и владеат!!!на кој Куманово мислиш???на мене??ако сум јас тоа...верувај дека имам бедна екипа бидејќи сега го земав тимот..и се ми се нови играчи ...купив нешто ситно
Ако имаш да ми дадеш 10 така бива, ќе ти ги вратам во најбрз можен рок а за пари не давам за игри.Кој сака 20 цб ??? ( колку пари давате )
Ќе ги видиме наредна сезона Кумановците )Ех колку многу тимови од Куманово има во играва... и владеат!!!
И планираме така да остане и во следниве сезониЕх колку многу тимови од Куманово има во играва... и владеат!!!
Не такви пари бе пари на игратаАко имаш да ми дадеш 10 така бива, ќе ти ги вратам во најбрз можен рок а за пари не давам за игри.
20 најмалце може да се дава.Ако имаш да ми дадеш 10 така бива, ќе ти ги вратам во најбрз можен рок а за пари не давам за игри.
Ќе ги видиме наредна сезона Кумановците )
Освојувајте додека можете после ние сме на власт.И планираме така да остане и во следниве сезони
Јас сум 1.2....има некој тука ??2.4 лига сум :uvo:
Ја втор.оваа тема си е одамна тука и тука и е местото иначе гледам дека се направени новите лиги,Лузер е моментално прв у Суперлига