Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
ЛЕЛЕ СУМ ИМАЛ САПОРТЕР!!!!! А КАКО СУМ ГО ДОБИЛ?
СЕГА ГИ ЗНАМ ФАЦИТЕ НА ИГРАЧИТЕ, аии колку се грди дебили.

едит: Гледам сите имаме сапортери? Што е работава?
И ај кажете кога ќе имаат сите играчи заеднички роденден?

ЛЕЛЕ СУМ ИМАЛ САПОРТЕР!!!!! А КАКО СУМ ГО ДОБИЛ?
СЕГА ГИ ЗНАМ ФАЦИТЕ НА ИГРАЧИТЕ, аии колку се грди дебили.

едит: Гледам сите имаме сапортери? Што е работава?
И ај кажете кога ќе имаат сите играчи заеднички роденден?
Поклон новогодишен од администрацијата 3 недели супортер сите членови.А за стареењето ќе биде брзо точно не знам.

за играчите на 1-ви им е на сите роденден,пишуваше!

Доста квалитетни тимови има во 2.4, така да би требало тежината на лигата да биде над 20.

Иначе стареењето на играчите е на 1 јануари, а излгеда и тогаш ќе го дадат распоредот за новата сезона.

Алооо ројас толку не го сакате 740000 е стигнат понудете по некое евро.Мора да е до 6 милиона а ако е повише тоа ќе е моето пакетче.
А виктораинус што напраи вчера со меѓусебниот дуел.

Алооо ројас толку не го сакате 740000 е стигнат понудете по некое евро.Мора да е до 6 милиона а ако е повише тоа ќе е моето пакетче.
А виктораинус што напраи вчера со меѓусебниот дуел.

Победа на тимот Б со 8 разлика, иначе со нив форсирав тројки, и дури 30 поени беа постигнати од линијата 6.25:)

Јас како што гледам у мојата лига 1.2 оваа година ќе има многу голема конкуренција
Има одлични тимови како:КК Тиквеш-Кавадарци(не знам кое е бацево ама стварно е добро:back:),КК Фени Индустри,КК Гоко Јунајтед,Свислајон Пелистер,КК Жито Вардар,Пелистер Битола,КК Катастрофа,КК Струмица 2005.

Тешкоо ќе бидее:kesa:

Кирца шо направи со купот?

Јас како што гледам у мојата лига 1.2 оваа година ќе има многу голема конкуренција
Има одлични тимови како:КК Тиквеш-Кавадарци(не знам кое е бацево ама стварно е добро:back:),КК Фени Индустри,КК Гоко Јунајтед,Свислајон Пелистер,КК Жито Вардар,Пелистер Битола,КК Катастрофа,КК Струмица 2005.

Тешкоо ќе бидее:kesa:

Кирца шо направи со купот?

Не знам кои имаат цб мани па сеа и барам луѓе.Ќе биде за недела дена.Го чекам и вац да прифати.

Мене не ме сметајте за купот. :kesa:
Лузер сум, имам проблеми со У-21, со моето лузерско тимче, уште ова ми фали. :pos2:

koj e za prijatelska so Dynamo Sk od 1.1 neka prati ponuda.ajde treba da se uigraat igracite da sa se isprobavaat petorki.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom