Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Иако Литванија беше послатка победа оваа со Грција беше пресврт и доказ кој е кој :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Абе овие улај се бе, вештерки пуштија:mad::eek:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
А се почна со изненадувачката победа против Хрватска.....ако загубевме којзнае дали и првата група ќе ја поминеме...сите знаеме како беше во земјава после првиот пораз од Црна Гора.....
Ај бе овие еднаш ќе ја пуштат утакмицата......

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чекајте рекламите мора да пројдат.... :facepalm:

мене за инат додека се рекламите ми е пуштено на друга ТВ, не им ги гледам па што сака нека е. :LOL:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
А се почна со изненадувачката победа против Хрватска.....ако загубевме којзнае дали и првата група ќе ја поминеме...сите знаеме како беше во земјава после првиот пораз од Црна Гора.....
Ај бе овие еднаш ќе ја пуштат утакмицата......
Abe aman za muabetive pa protiv nekogo mora da pocne, nikoj ne se rodil sampion, treba i sreka normalno ama SRCE NA TEREN ne vidov niedna druga reprezentacija da ostavi

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Abe aman za muabetive pa protiv nekogo mora da pocne, nikoj ne se rodil sampion, treba i sreka normalno ama SRCE NA TEREN ne vidov niedna druga reprezentacija da ostavi
Се разбравме погрешно...јас не реков оти не оставаа нашите срце на терен, игравме тимска кошарка, за секоја топка гиневме а кошарката е колективен спорт нели....само сакав да кажам оти НИКОЈ во државава после стартниот пораз од Црна Гора не очекуваше да ја поминеме првата фаза а не да завршиме во топ 4.....

N

Nicky Santoro

Гостин
Во колку часот и на која програма даваат од репризиве?????

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Се разбравме погрешно...јас не реков оти не оставаа нашите срце на терен, игравме тимска кошарка, за секоја топка гиневме а кошарката е колективен спорт нели....само сакав да кажам оти НИКОЈ во државава после стартниот пораз од Црна Гора не очекуваше да ја поминеме првата фаза а не да завршиме во топ 4.....

Нормално кога ги изгубивме сите пријателски пред Евробаскетот и после и против земјата која моравме да ја победиме да не сакаш полуфинале да очекуваме.

И што е со овие волшебнициве бе да можат веќе и серија у серија ќе даваат гадниве.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
те разбрав добро само сакав и другата страна да ја кажам, инаку точно е дека никој не очекуваше да стигнеме до полуфинале, МЕНЕ и на многу други ни на крај памет не ми паѓаше дека ќе стигнеме, ја не ни бев сигурен дека група ќе поминеме ама here we are ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Kajgana Shop

На врв Bottom