- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Иако Литванија беше послатка победа оваа со Грција беше пресврт и доказ кој е кој
Oд 00.30 до 02.10 вчера заврши...Абе овие улај се бе, вештерки пуштија
Abe aman za muabetive pa protiv nekogo mora da pocne, nikoj ne se rodil sampion, treba i sreka normalno ama SRCE NA TEREN ne vidov niedna druga reprezentacija da ostaviА се почна со изненадувачката победа против Хрватска.....ако загубевме којзнае дали и првата група ќе ја поминеме...сите знаеме како беше во земјава после првиот пораз од Црна Гора.....
Ај бе овие еднаш ќе ја пуштат утакмицата......
Се разбравме погрешно...јас не реков оти не оставаа нашите срце на терен, игравме тимска кошарка, за секоја топка гиневме а кошарката е колективен спорт нели....само сакав да кажам оти НИКОЈ во државава после стартниот пораз од Црна Гора не очекуваше да ја поминеме првата фаза а не да завршиме во топ 4.....Abe aman za muabetive pa protiv nekogo mora da pocne, nikoj ne se rodil sampion, treba i sreka normalno ama SRCE NA TEREN ne vidov niedna druga reprezentacija da ostavi
Се разбравме погрешно...јас не реков оти не оставаа нашите срце на терен, игравме тимска кошарка, за секоја топка гиневме а кошарката е колективен спорт нели....само сакав да кажам оти НИКОЈ во државава после стартниот пораз од Црна Гора не очекуваше да ја поминеме првата фаза а не да завршиме во топ 4.....
те разбрав добро само сакав и другата страна да ја кажам, инаку точно е дека никој не очекуваше да стигнеме до полуфинале, МЕНЕ и на многу други ни на крај памет не ми паѓаше дека ќе стигнеме, ја не ни бев сигурен дека група ќе поминеме ама here we areСе разбравме погрешно...јас не реков оти не оставаа нашите срце на терен, игравме тимска кошарка, за секоја топка гиневме а кошарката е колективен спорт нели....само сакав да кажам оти НИКОЈ во државава после стартниот пораз од Црна Гора не очекуваше да ја поминеме првата фаза а не да завршиме во топ 4.....
Има снимка некаде?Ламоника, кучо стара
на сителИма снимка некаде?