Друга работа, зарем очекуваш да има навивање на ФК Работнички против Ливерпул кога од 22 000 публика, 21 900 не беа навивачи на Работнички, а од тие 21 900, 70% беа вон Скопје!?
На крај, да ти го мочам партизан, па и звезда...
ova me bendisa pa zatoa go citirav...
prvo cestiki za site sto vlozija pot i uspeavme vo ona sto bese cel.potesko ,polesno,toa e sega strucnjacite neka si pravat analizi.bitno detevo BOsko,ni se pogodi,alal da mu e pasosot biometriski,ja i vozacka nasa bi mu dal,pa i edna licna karta od novite.
denes sala prepolna,ali mislam dosta lugje so karti ne uspeaja da vlezat, samo jas vidov kako gaga vlagaat po 3,4,5 lugje koj so dzandari,koj so redari,koj kako stigna.
u sala zenski svet u izobilie,masala imase od sve po nesto.minici,fenirani frizuri,sportski kombinacii.javni licnosti eden kup.
atmosfera dosta jaka ,na momenti euforicna,so ogled na toa sto grupicka od 30 decinja(alal da im e) se obiduvaa kolku mozea da podignat atmosfera.od golemive znalci komiti,cpb,femili,ni traga ni glas,nema potreba da gi komentirame veke,posto oni se "visoka klasa" navivacki grupi,koj pred raspad,koj u film vlezen...
konstatacija e deka mnogu nedostasuva taa 4ta tribina sto ja nema vo salava,koja e neviden previd na tie sto ja proektirale salava,ama za da bideme pak unikat ,ete nie si imame arena so 3 tribini!
toa e toa decki,koj videl videl,nekoj vo zivo ,nekoj na tv,nema veze pobedata e za site sto si ja sakame i nosime SAMO MAKEDONIJA VO SRCATA,i ke ve zamolam ne stavajte i ne sporeduvajte navivanje od drugi drzavi,klubovi,zatoa sto sekoj NORMALEN I VISTINSKI PRIPADNIK na edna nacija vo srceto moze da ima mesto samo za SVOJATA i niedna druga reprezentacija ili klub sekako.ocigledno vo drzavava ima dosta koi se "dvonasocni" pa ete neka si uzivaat oni vo svoeto a nie sepak vo nasata i samo nasa pobeda! uste ednas NAPRED MAKEDONIJA!!!
ZABORAVIV I OVA ZA KRAJ!...ministerot antonio milosevski na ovoj mec nosese dres od FK VARDAR(trebalo nekoj da mu kaze deka fudbalskata gordost na makedonija e pred raspagjanje,ako voopsto toa nekomu mu e gajle vo drzavava)
...SE IZVINUVAM ZA OFF...