П
Паспарту
Гостин
не бев на утакмица пошто не сум од скопје ама од телевизор не слушнав ни еден глас навивање .. те молам спореди
Еве ти линк од домашен натпревар во Арена на Србија, па спореди ја атмосферата слободно...
не бев на утакмица пошто не сум од скопје ама од телевизор не слушнав ни еден глас навивање .. те молам спореди
Алооо со кој памет споредуваш репрезентација и клуб ?!?не бев на утакмица пошто не сум од скопје ама од телевизор не слушнав ни еден глас навивање .. те молам спореди
а да те прашам зошто тие навивачи на МЗТ не дојдоа да навиваат ? тие се за тоа да ја бодрат и македонија .. или чекаа карти ајде гаге .. па не добија карти и се повлекоа .. Скопје на секој 5 метра кола од 50000 евра а пари за карти немате ..навистина срамота за скопје град со 1 милион жители да нема навивачка група за македонија ЕЈ СРАМОТАКако можеш да споредуваш атмосфера на Партизан и Македонија!? Ако гледаме така тогаш и Србија кога игра нема атмосфера како кога игра Партизан и дали тоа значи дека не ги бива!? Па ако играат МЗТ или Работнички во Евро Лига сигурен сум дека атмосферата ќе биде 10 пати подобра од денешнава, но за жал не играат, а тешко дека во овој милениум и ќе заиграат...
Друга работа, зарем очекуваш да има навивање на ФК Работнички против Ливерпул кога од 22 000 публика, 21 900 не беа навивачи на Работнички, а од тие 21 900, 70% беа вон Скопје!?
На крај, да ти го мочам партизан, па и звезда...
Алооо со кој памет споредуваш репрезентација и клуб ?!?
Ти е гајле, си седиш дома и јадеш гом*а на форуми, а скопјаништава нека трошат пари на утакмици на репрезентација.
Што не се собравте од твојот локален клуб навивачи ??? Или спопјаништата мора да организаат се ?
Јас колку што видов салата беше полна, односно сите карти беа продадени. Па што не се соберете вие од твоето село или град и да дојдете да навивате за Македонија!? Не ја знам причината зашто не дошле скопскиве навивачки групи, но ете сите вон Скопје кењате, а тешко ли ви е да дојдете!? Немој само сега да почнеш со муабетите далеку е, превозот е скап итн.а да те прашам зошто тие навивачи на МЗТ не дојдоа да навиваат ? тие се за тоа да ја бодрат и македонија .. или чекаа карти ајде гаге .. па не добија карти и се повлекоа .. Скопје на секој 5 метра кола од 50000 евра а пари за карти немате ..навистина срамота за скопје град со 1 милион жители да нема навивачка група за македонија ЕЈ СРАМОТА
Да им се фатиш на Скопјани и на нивното навивање.НАВИВАЊЕ КАТАСТРОФА. СКОПЈАНИ СТРАМ ДА ВИ Е.
не знам дали од гордост, дали од слабо првенство .. не знам шо е ама жалосно беше навивањето .. зарем толку овие групиве што си ги спомнувате СБП , ФЕМИЛИ АЈРОДРОМ толку не можите да се организирате .. или вероватно немате пари .. трето нема
од сега иницијатива репрезентација кога игра натпреварите да се играат во помалите градови како Велес, Битола, Прилеп ..
гледајте го партизан ко че игра дома и учете како се навива .. тоа беше еден од клучните фактори за успехот на партизан ...
и ова не е само во кошарка ... секаде сме катастрофа .. Во Скопје Ливерпул ви дојде .. на стадионот беше како да закопувате умрен човек ..
Дај бе доста тупиш со овие, да им ебам мајката и нив и на ѕвезда. Македонија ја декласираше Британија, а ти ја труеш темава со овие куртониве!не бев на утакмица пошто не сум од скопје ама од телевизор не слушнав ни еден глас навивање .. те молам спореди
Ете бе србче, ти дадов линк па спореди ја атмосферата на србија со таа против Британија... И да, дупло повеќе гледачи имало на тој натпревар.Јас немам замерка за атмосверата .. атмосверата беше одлична ама траба да има понавивачки дух . да има неколку со тапани . да има навивачка група .. и вие си кажувате дека главни навивчи биле децата ..
НАВИВАЊЕ КАТАСТРОФА. СКОПЈАНИ СТРАМ ДА ВИ Е.
не знам дали од гордост, дали од слабо првенство .. не знам шо е ама жалосно беше навивањето .. зарем толку овие групиве што си ги спомнувате СБП , ФЕМИЛИ АЈРОДРОМ толку не можите да се организирате .. или вероватно немате пари .. трето нема
од сега иницијатива репрезентација кога игра натпреварите да се играат во помалите градови како Велес, Битола, Прилеп ..
гледајте го партизан ко че игра дома и учете како се навива .. тоа беше еден од клучните фактори за успехот на партизан ...
и ова не е само во кошарка ... секаде сме катастрофа .. Во Скопје Ливерпул ви дојде .. на стадионот беше како да закопувате умрен човек ..
Абе ти стварно си неписмен или што е работава? Па ова е снимано од телефон, нормално дека ќе биде погласно... бог да чува и да брани, иди дркај на србите и не замарај у репрезентација на Македонија.не бев на утакмица пошто не сум од скопје ама од телевизор не слушнав ни еден глас навивање .. те молам спореди
Јас немам замерка за атмосверата .. атмосверата беше одлична ама траба да има понавивачки дух . да има неколку со тапани . да има навивачка група .. и вие си кажувате дека главни навивчи биле децата ..