Да не имаше пијанење? :uvo:Абе да му ебам мамето 32 на Антич и Мираковски кретени ејјјј
Јас така да го видам со алкохол во рака Мираковски најсериозно ви кажувам ќе му ги сокршам естремитетите
А и Илиевски не беше подобар од горе неаведените:nesvest:
Не. грешка си.Најдобра е по рејтинг.jas mislam deka latvija e poslaba od drugite dve reprezentacii portugalija i estonija.
sto znaci so sigurnost rebase da ja tepame .no
zdravje boze ,mozebi ke tepame edna od drugite dve reprezentacii.
ne se obeshrabruvajte ima nadezd.cekor po cekor ke se uigraat
Да ама ќе изгубиме во Португалија:nesum:Добро бе шо серите по репрезентацијата, пола од вас баскет ако имаат чепнато ја се бесам на плоштад.
Па изгубивме и шо, голем кур, тука ќе ги мелиме 20 коша разлика и ко ништо да не било, да изгубиш 1 кош разлика од најголемиот конкурент во гости не е ништо страшно, наредните 2 секако ги тепаме, Португалија дома ни се пациенти, Естонија... што е Естонија?
Имавме шанса да тепаме ама тоа е, прва утакмица е бе, одма се откажавте како финале да сме изгубиле, па и ќе бојкотирале со неодење во сала, ах бре Македонче.
Изгледа некој друг појма нема што се случува во кошарката. Какви ти се тие пацинети кога лани изгубивме и од Естонија и од Португалија. Не е работата во тоа што изгубиле, туку начинот на кој го направија тоа. без желба, мотив...А бе се знае кога играш за репрезентација треба да се игра со 110 %.Добро бе шо серите по репрезентацијата, пола од вас баскет ако имаат чепнато ја се бесам на плоштад.
Па изгубивме и шо, голем кур, тука ќе ги мелиме 20 коша разлика и ко ништо да не било, да изгубиш 1 кош разлика од најголемиот конкурент во гости не е ништо страшно, наредните 2 секако ги тепаме, Португалија дома ни се пациенти, Естонија... што е Естонија?
Имавме шанса да тепаме ама тоа е, прва утакмица е бе, одма се откажавте како финале да сме изгубиле, па и ќе бојкотирале со неодење во сала, ах бре Македонче.
не се трески бе бот тава знаате само да се понижавате ке изгубаме дадејте храброст малко јас никојпат у мојо живот не сум се испонижил а он Ќе изгубаме треба да кажете ке ги посераме а не да изгубаме ејјјјјјјјјј македонче македонче :smir:Да ама ќе изгубиме во Португалија:nesum: