А
Ајсшутер
Гостин
Тренерот не беше воопшто крив најкриви се знае кој се најпрво дрвото Мираковски а потоа каменот Илиевски.
TOCNO mirakovski moze da go jade na boksovi u skopjeТренерот не беше воопшто крив најкриви се знае кој се најпрво дрвото Мираковски а потоа каменот Илиевски.
Еве го големиот патриот,кој се гледа колку ја сака Македонија... .!.Тоа е спортот,сега не може да се смени ништо...И сега сите треба да останеме на нивна страна,ништо не е загубено НИШТО !Еве ви ги струмичките таленти...Илиевски и Мираковски
Na kogo be ti so tia ton lager?Da ne sum ti a ebel sestrati pa taka so se obrakas?Mocko eden...Napraviv sporedba pomegu igrac od nasata liga i covek sto zima 10 pati pogolema plata od nego.Vide nekade deka povrzav Kol i reprezentacija?NE!!!Pa duri mi kaza deka nemozelo poveke od eden stranec...:uvo::uvo: Citaj pred da citiras nekoj post a ne samo da pisis intelegencijo golemakoj kol be budala,dozvoleno e samo eden stranec vo ekipata malecok,inaku za igrata katastrofa seuste ne im trgnal sutot na latvijcite inaku gotovi sme,gledate li kakava taktika imaat posle 2 licni samiot igrac odi na klupa pa go menuva nov a kaj nas mejsi 3,gecevski 2, antik kopukot 3 i so praime,nisto,treba malce i tasovski da go pustat da dade nekoa trojka, agecevski ne ni e podgotven toa e fakt,se nadevam deka ke tepame pa makar i so pola kos:jaj:
Грешка си се може да се смени од играчи,тренер па и раководство.Еве го големиот патриот,кој се гледа колку ја сака Македонија... .!.Тоа е спортот,сега не може да се смени ништо...И сега сите треба да останеме на нивна страна,ништо не е загубено НИШТО !
Што е крив тренерот де објасни??? Крив е мираковски!
И Мираковски и тој Илиевски е крив, но ова што се случи е како резултат на неподготвеност, неуиграност за кој е одговорен самиот тренер. Не требаше да го става Мираковски во последните секунди, имавме поискусни играчи кои седеа на клупатаТренерот не беше воопшто крив најкриви се знае кој се најпрво дрвото Мираковски а потоа каменот Илиевски.
Абе мочко не ми се прави некој мангуп патриот во вакви моменти... во вакви моменти летаат глави ако имаат малку доблест...Еве го големиот патриот,кој се гледа колку ја сака Македонија... .!.Тоа е спортот,сега не може да се смени ништо...И сега сите треба да останеме на нивна страна,ништо не е загубено НИШТО !
А го слушна ли коментарот на тренерот на тајм аутот кога кажа оти акцијата ке оди преку Стефанов, а не преку Мираковски?И Мираковски и тој Илиевски е крив, но ова што се случи е како резултат на неподготвеност, неуиграност за кој е одговорен самиот тренер. Не требаше да го става Мираковски во последните секунди, имавме поискусни играчи кои седеа на клупата
Ја сака македонија, и е нервозен повеќе од сите вас тука...јас само да си кажам дека вашите струмички таленти ке бидат главните виновници ако не влеземе на европскоЕве го големиот патриот,кој се гледа колку ја сака Македонија... .!.Тоа е спортот,сега не може да се смени ништо...И сега сите треба да останеме на нивна страна,ништо не е загубено НИШТО !
Ne gi brani ti be dosta tisina ziti se nejkam da gi vidam i 2cata debili kako posrani se bolje Jane ke igra i use eden Sokolov ke go stai bolje,.,,picki se u dusa koa treba kosЕве го големиот патриот,кој се гледа колку ја сака Македонија... .!.Тоа е спортот,сега не може да се смени ништо...И сега сите треба да останеме на нивна страна,ништо не е загубено НИШТО !
Не дека ти е за Македонија туку за Струмичките таленти тоа тебе те навреди нели (барем да знаеме) ?Еве го големиот патриот,кој се гледа колку ја сака Македонија... .!.Тоа е спортот,сега не може да се смени ништо...И сега сите треба да останеме на нивна страна,ништо не е загубено НИШТО !
Што рече баш сакам да знамА го слушна ли коментарот на тренерот на тајм аутот кога кажа оти акцијата ке оди преку Стефанов, а не преку Мираковски?
А што очекуваш од некое 14годиншно детенце кога ке му ја навредиш Струмица?Не дека ти е за Македонија туку за Струмичките таленти тоа тебе те навреди нели (барем да знаеме) ?
Што рече баш сакам да знам