- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.902
- Поени од реакции
- 7.454
Што не кажеш дека си во НЛБ :Р^
Бо вчера беше во Скопје, дојде во банката кај што сум на пракса (НЛБ) и верувале или не парите од премијата што им ја дава владата сеуште не му се исплатени, а сите други репрезентативци веќе ја имаат примено. Срамота.
Добро е што Горјан Марковски има се подобри настапи и мислам дека треба заслужено да си најде место во сениорската селекцијата во блиска иднина, односно да добива се поголема минутажа во националната репрезентација.,
Има некој доказ за ова?Што не кажеш дека си во НЛБ :Р
Точно е ова за премијата, не му е и на Бо гајле ама срамота е бе да му се сневиди.....
Јас сум моментално во Софија и ги гледав и двата натпревари на нашата репрезентација, прво што забележав е дека ни фали висина и тоа мислам дека е и главен проблем на оваа генерација. Како второ не забележав ниту еден играч што двои со квалитетот, шутото за тројка ни е очаен, шутот на слободни фрлања уште полош и нешто што забележав и што искрено ме чуди во 5-6 ситуации имаме контра и играчот оди на положување и не е блокиран од никого му останува најлесниот дел само да ја положи топката во кош тој го промашува цел кош што според мене е многу аматерски. И како трето немаме смислени акции, незнам што се вежба на тренинзите но дали имаше 10 акции изиграни во овие два натпревари заедно, искрено ме плаши кој ќе ги наследи Гечевски, Чековски, Антиќ затоа што овие кошаркари за 2-3 години веќе треба да се прекоомандуваат во сениорската репрезентација а сега губат од репрезентации како Белгија со по 30 разлика.
Марковски е талентиран играч, а тоа го покажа минатата сезона во дресот на Торус како најдобар меѓу тие младите играчи што мораа да играат во прв тим поради правилото на МКФ.
Така и мислев, би ве замолил следниот пат без ширење на дезинформации.Што не кажеш дека си во НЛБ :Р
Точно е ова за премијата, не му е и на Бо гајле ама срамота е бе да му се сневиди.....
Што сакаш бе, документ ли да ти дадам па да докажам? Свашта.Така и мислев, би ве замолил следниот пат без ширење на дезинформации.
Да, се обвинува без да се има доказ за тоа, тралалајка приказни. Свашта е вашиот муабет.Што сакаш бе, документ ли да ти дадам па да докажам? Свашта.
Форум е, не се потресувај...Да, се обвинува без да се има доказ за тоа, тралалајка приказни. Свашта е вашиот муабет.