Кошаркарска репрезентација на Македонија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
^
Бо вчера беше во Скопје, дојде во банката кај што сум на пракса (НЛБ) и верувале или не парите од премијата што им ја дава владата сеуште не му се исплатени, а сите други репрезентативци веќе ја имаат примено. Срамота.:tapp:
Што не кажеш дека си во НЛБ :D

Точно е ова за премијата, не му е и на Бо гајле ама срамота е бе да му се сневиди.....

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Добро е што Горјан Марковски има се подобри настапи и мислам дека треба заслужено да си најде место во сениорската селекцијата во блиска иднина, односно да добива се поголема минутажа во националната репрезентација.,

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
Марковски е талентиран играч, а тоа го покажа минатата сезона во дресот на Торус како најдобар меѓу тие младите играчи што мораа да играат во прв тим поради правилото на МКФ.

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46

Точно е ова за премијата, не му е и на Бо гајле ама срамота е бе да му се сневиди.....
Има некој доказ за ова?

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Јас сум моментално во Софија и ги гледав и двата натпревари на нашата репрезентација, прво што забележав е дека ни фали висина и тоа мислам дека е и главен проблем на оваа генерација. Како второ не забележав ниту еден играч што двои со квалитетот, шутото за тројка ни е очаен, шутот на слободни фрлања уште полош и нешто што забележав и што искрено ме чуди во 5-6 ситуации имаме контра и играчот оди на положување и не е блокиран од никого му останува најлесниот дел само да ја положи топката во кош тој го промашува цел кош што според мене е многу аматерски. И како трето немаме смислени акции, незнам што се вежба на тренинзите но дали имаше 10 акции изиграни во овие два натпревари заедно, искрено ме плаши кој ќе ги наследи Гечевски, Чековски, Антиќ затоа што овие кошаркари за 2-3 години веќе треба да се прекоомандуваат во сениорската репрезентација а сега губат од репрезентации како Белгија со по 30 разлика.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Марковски е талентиран играч, а тоа го покажа минатата сезона во дресот на Торус како најдобар меѓу тие младите играчи што мораа да играат во прв тим поради правилото на МКФ.

Торус каков тим имаше можеше да биде ако не прв барем во финале,али глупите го сменија првиот тренер кој ги однесе до победи со овој сакатиов Србиновски мислам се викаше што не си има поима од живот.

Дарко Рибарот

Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46

Така и мислев, би ве замолил следниот пат без ширење на дезинформации.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Така и мислев, би ве замолил следниот пат без ширење на дезинформации.
Што сакаш бе, документ ли да ти дадам па да докажам? Свашта.

Дарко Рибарот

Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
Што сакаш бе, документ ли да ти дадам па да докажам? Свашта.
Да, се обвинува без да се има доказ за тоа, тралалајка приказни. Свашта е вашиот муабет.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ок, од сеа за секој муабет да се приложува скенирана форма на докази. Форум е да му се сневиди, сакаш верувај, сакаш не. Пис.

Дарко Рибарот

Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
Тоа што е форум не подразбира ширење на невистини.

Него младите изгубија и од Холандија...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522

Kajgana Shop

На врв Bottom