Кошаркарска репрезентација на Македонија

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
А ова кадетско кошаркарско европско првенство е само една дивизија или има и А и Б ? Бидејќи на ова каде што играт нашиве ми фалат некои јаки репрезентации...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
А ова кадетско кошаркарско европско првенство е само една дивизија или има и А и Б ? Бидејќи на ова каде што играт нашиве ми фалат некои јаки репрезентации...
Ние играме во Б дивизија.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636

Се надевам дека од КФМ нема да бидат толкави идиоти и да изгубат кошаркарка како Антиќ... Комотно може и за машка селекција да и дадат да игра. Може да се направи доста добра селекција со оглед на тоа што во Америка има уште една кошаркарка со македонско потекло која горе доле ги поседува квалитетите на Антиќ, не како оние четири-пет кои играат во Америка а обрачот од под кош не може да го погодат.

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
Незнам дали прочитавте Бо ќе потпише 3 годишен договор со Фенербахче, што значи дека ќе продолжи да игра за Македонија.
Грин е неговата замена во Сиена Монтепаски.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Е сега има големи шанси да остане да игра за Македонија инаку тој самиот пред една-две години изјави дека не сака да игра во НБА.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Да,инаку тренер на Фенер моментално знаете кој е?
Поранешниот на Монтепаски:)
А Врба има играно и во овој клуб,сигурен сум дека ќе се договориме...само нека биде официјално,да не се деси нешто во 5 до 12:)

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
Има уште шанси треба да се победи со над 13 поени разлика.
Ништо страшно и ако не се пласираме, развојот на еден кошаркар не зависи од тоа дали ќе игра во А или Б дивизија. Важно е овие млади играчи да тренираат со полна пареа во своите тимови и да се развиваат како спортисти пред се.
Страшни играчи ќе бидат Николов и Магдевски.

Kajgana Shop

На врв Bottom