Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Го заглеав мечот малце покасно, Грин влезе во игра денеска?

А за Костовски, Симоновски и уште некој не му се секирам, кога знам дека на битните утакмици ни 2 секунди нема да влезат во игра, а не да бидат клучни играчи во репрезентацијата, само ме плаши за некоја година подоцна кога треба да очекуваме тие да се „лидери“ во тимот.:oops:

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Од ова прво полувреме сум задоволен. Во глобала изигравме добро освен онаа серија на Литванија од 13 или 15-0...
Чековски (но комент)
Самарџиски ѕвер. Кога излезе ни ја направија таа серија, кога влезе и тројки почна да дава. Многу напреднал. Според мене ке биде еден од најдобрите на квалификациите.
Костовски добро изигра има доста асистенции, доста навремени додавања кон Самарџиски, солидно ги разигрува останатите. Дамјан изненадува, според мене втор играч засега во нашиот тим после Самарџиски. Војдан иако солиден очекував малку повеке од него. Соколов од година во година се повеке назадува....Кирил Николовски солиден во одбрана, но во напад го нема никаде... Засега играме добро, доколку се поправи шутот имаме шанса и да победиме само доколку не паднеме кондиционо

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Аце има 24 године не знам што га пљукате толко,дечко Куманово целу сезону га одржуеше у живот,имаше најдобар процент на слободни у нашу лигу,и одличан тројкаш е.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Првата петорка ни беше под 25 години и во тие моменти водевме. Секоја чест.
И не јадете гомна за Костовски. Ова му е втора посериозна утакмица и многу покажа првово полувреме има време за него да созрее, млад е. И незнам што очекувате вие од играчиве бе ало! Кај нас само Самарџиски игра у колку толку добар клуб, другиве сите у просечни тимови играат, за разлика од нив. Жалгирис, НБА, Олимпијакос...
Одлично сега за сега, и да изгубиме 15 разлика нема да ми смета. Има време за овие играчи да се докажат.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Првата петорка ни беше под 25 години и во тие моменти водевме. Секоја чест.
И не јадете гомна за Костовски. Ова му е втора посериозна утакмица и многу покажа првово полувреме има време за него да созрее, млад е. И незнам што очекувате вие од играчиве бе ало! Кај нас само Самарџиски игра у колку толку добар клуб, другиве сите у просечни тимови играат, за разлика од нив. Жалгирис, НБА, Олимпијакос...
Одлично сега за сега, и да изгубиме 15 разлика нема да ми смета. Има време за овие играчи да се докажат.
Не би рекол просечни потсети се кај играше Владо, Бо и каде игра моментално Перо... Искуство големо макар и за една сезона за Перо. Војдан и Дамјан се над просекот без разлика кај играат... Освен ако мислиш без нив што не се приклучени уште.

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Не би рекол просечни потсети се кај играше Владо, Бо и каде игра моментално Перо... Искуство големо макар и за една сезона за Перо. Војдан и Дамјан се над просекот без разлика кај играат... Освен ако мислиш без нив што не се приклучени уште.
Па тие што ги наброја не играат бе друже...Оние кој играат моментално играат во просечни тимови...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ако ги тепаме пак на нивни терен... :pos:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Абе има ли негде статистика?
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 17:22 ---
Близнаците ГАЗАТ!!!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Леле каква игра, овака не игравме ни кога го освоивме четвртото место.:D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Без Бо, Владо, Гечевски и Перо и пак парираме... А судииве се домашни јасно е.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Види, види, дури и Соколов се размрда...:icon_mrgr::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom