Кошаркарска репрезентација на Македонија

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Од младите требало да биде повикан и Апцев, има потенцијал детето.
Прво нека се тргне од Малта па после можеби и ќе биде повикан. Засега е далеку од репрезентација.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Сепак би се согласил дека Апцев заслужува шанса за разлика од некои кои се повикани на негово место.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Незнам само како може да ги повика Симоновски,Огнен Стојановски и Ристе Стефанов(извини,ама тоа е тоа). Видете му само просек на овие тројца,па ќе збориме. Димчевски 3 пати повеќе заслужи да игра отколку нив
Првите двајца се резерви, доколку не биде се у ред со првите 16, а во резервите се и Грин и Мејси, ако (недај Боже) му се случи нешто на Бо.

Според мене изборот на играчи е добар, но мислам дека пак Илиевски нема да дојде на прозивка...

M

Mario Gómez

Гостин
Бо, Гечевски, Антиќ, Соколов, Мираковски, Д. Стојановски, В. Стојановски, Самарџиски, Илиевски, Р. Стефанов, К. Николовски + двајца кои ќе се покажат.

Ама по се изгледа ќе мора Чековски. :(
--- надополнето: Jul 4, 2011 5:07 PM ---
Првите двајца се резерви, доколку не биде се у ред со првите 16, а во резервите се и Грин и Мејси, ако (недај Боже) му се случи нешто на Бо.

Според мене изборот на играчи е добар, но мислам дека пак Илиевски нема да дојде на прозивка...
12 треба на крај да се одберат.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Не знам што се брукаат па го викаат на репрезентативни собири, секоаш корпа им лупа. Да е до мене најдобар на свет да е чим неколку пати по ред ќе одбие веке не добива повик никогаш.
Воопшто не го сакам у репрезентација зашто на овој начин се потсмева и покажува непочит и несериозност кон репрезентативниот дрес!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Бо, Гечевски, Антиќ, Соколов, Мираковски, Д. Стојановски, В. Стојановски, Самарџиски, Илиевски, Р. Стефанов, К. Николовски + двајца кои ќе се покажат.

Ама по се изгледа ќе мора Чековски. :(
--- надополнето: Jul 4, 2011 5:07 PM ---

12 треба на крај да се одберат.
знам бе !!! :X3:

Списокот тој ќе биде, да моеше уште еден нигер, ја би го зел Мејси пред Чековски. Али дрвото ќе игра сигурно, тешко да викне некој помлад место него...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Алоооо, Илиевски ЌЕ ИГРА ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА !

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
мене само не ми е јасно зошто не се повикува колариќ. лани се истепаа да му дадат државјанство, го повикаа од клубот детето, му ги уништија подготовките, за да по еден ден откако доби пасош, биде вратен назад. а со овој зафироски шо стана? таков висок играч ни треба!!!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Абе каков Мејси, губи топки како луд, секој влез му е на граница на фаул во напад... Реално од америве најмногу ми се свиѓа како играше Грин, знаеше доста добро да ја разигра цела репрезентација, ама сепак не верувам дека би бил пред Бо.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ако е Симоновски за репрезентација...
Ни за во 50 не е !

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ако го земе Китот Чековски пред Кире за во Литванија тоа ќе биде срамота.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Еден мој предлог, да му се испратат мислењава на Докузовски :D
Како и да е верувам во неговите способности како тренер, и убеден сум дека ке го одбере најдобриот состав што може да го имаме во моментов. Па со среќа нека ни е.
АМИН

M

Mario Gómez

Гостин
А навивачи колку наши се очекуваат таму? Ќе има барем 300-400? Колку знамето да го оптегнат со Грчиштава. :) ?

Друго шо сакав да прашам, има инфо на кои турнири ќе учествуваме, со кој ќе изиграме пријателски?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Го викнале за репрезентацијата Бојанчето Трајковски. Па по испуфан играч и поголема тртеа нема од тоа.

Ест дека не го сакам и ушло ама поарно него да го земеле него ли овоа тртеата. Дур играше за Фени го мрзеше да оде.

Да беше посалам играч ке завршеше во некој посалам клуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom