Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
nema i kaj mene.......so koristite......jas sum na opera,,,,,,,adobe imam....

to be.......ke ti navram k5,ke gi ispcujam sega odma

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Не знам што си направил, кај мене работи најнормално.

Сега ми пишува поштовани образовалци програма не можете следити јер одаје ауторских права.

дајте бе друг линк?

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Епа пробајте преку Интернет Експлорер, како друга варијанта. Јас користам Фајрфокс и пред да ми се пушти, ми бараше некаква инсталација за да ми се пушти видеото и го инсталирав тоа што се појавуваше:toe:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ти ебам и држава и се. Исто ко ватерполо финале, кога барав на црногорската. Све да им ебам.. и сеа ? Треба да се кичмам пред компјутер на стрим да гледам, пошто кабловскава во Скопје е многу законска и имаат 70 програми, од кои 50 се за шуми и туризам.

Мамицата у пичка!

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Ти ебам и држава и се. Исто ко ватерполо финале, кога барав на црногорската. Све да им ебам.. и сеа ? Треба да се кичмам пред компјутер на стрим да гледам, пошто кабловскава во Скопје е многу законска и имаат 70 програми, од кои 50 се за шуми и туризам.
Имаш и на Еуроспорт 2

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ок гледам преку интернет еџплоер преку опера не сакаше и колку што видов 21 - 21 е прва четвртина.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Нашиве имале проблеми со сателитскиот пренос :raz: :pishtoldz

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Коментаторот тапа. За Дамјан 3-4 пати рече Диме Тасовски. Конечно се свести, вика си ги промениле дресовите :pos2:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Во Скопје нема Евроспорт, на Телекабел... Ама еве гледам на Словенија 2 на интернет и водиме со еден разлика... Не сме лоши со оглед на тоа што го немаме Владо Илиевски :)

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Еуроспорт 2 во Скопје нема.
Ццццц, јас бев на Кејблтел порано и плаќав 350 денари за едвај 70 програми каде што скоро и ништо не се даваше и плус имаа ужасна слика. Откако покачија на 450, ми прек*рчи и ги сменив и сега си имам сателитска.
Ти препорачувам да си ја исклучиш, мислам дека повеќе се исплати сателитската, а посебно ако имаш Дримбокс.

Инаку овој Џеремаја Мејси дефинитивно не е во форма и треба да се смени.

Kajgana Shop

На врв Bottom