Кошаркари Кајганџии

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Не играм јас без Аеродромка, ама она е повредена...незнам дали сум ви кажал, дека кога и да играм со аеродромка во иста екипа....никој, ама баш никој не сме победиле. Не дека она е слаба, мене ме фаќа трема од неа :)

Иначе ништо од баскет денес а? Времево не ви е во прилог, ке истури тука

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Имате некој специјален план за вечер?

Кој е слободен?

Дај да се собереме вечер во
SUNSET ќе донесам доста луѓе ќе изиграме на два коша или еве на 2-та коша ќе играат по 2 тројки да напраиме една јака баскет собиранка..

Тешко ќе оди договарањето ден за ден. Матурантите сме зафатени со матурата, тие што се на факс со испити итн. Затоа реков да се пријавиме првин и да догвориме некој датум за крајот на месецов.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Вау,како ви текна стварно,убаво пиша Mummy,не иде така тоа :)

Аиде да се договориме за во сабота или недела,нека биде во Сансет,или негде преку ден,и што повеќе да се собереме,не 2-3 :zlo:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Јас многу би сакал да дојдем со еден другар ама ова Сансет далеку е од автобуска?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Автобуска = Железничка?
Истото беше како што знам :)

Не е далеку,на 2-3 километри максимум

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Да,да Мац...

Ајде сабота исо доаѓајте...ве чекаме

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
sabota odgovara.....taman posle vtoriot ispit od maturata...samo vremeto da ni izleze vo presret.........

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
eve i jas i radikal sme za u sabota :) jas se nadevam deka ke mozam kolku tolku ( neli ako primate zenski mnogu normalno)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ок ќе пишам покасно дали ќе доаѓа мојот другар за да не идем сам. А тоа теренот на отворено е или ќе се резервира затворен терен? И од прилика во колку часот?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Теренот е на отворено ама се резервира и се плаќа. Мислам дека оваа сабота тешко да биде зашто рекоа дека ќе врне цел викенд па мислам дека е најдобро да се остави за другпат.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ок тогаш. идуќи пут. И така пукнат ми е капиларот на прстот и имам внатрешно крварење па потешко играм.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
so praime sea za vikendov ????????

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ојјјјјјјј мрзи. Дај конечно да организираме баскет. Завршија матури, испитим европското фудбал сега никој нема на што да се вади. Дај пред да почнеме да одиме по одмори да изиграме еднаш.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
eve sea pak zaebava vremeto......prognoza za vikend ne znam pa zatoa ne znam ni dali da zakazuvame a kako sto gledam nema mnogu zainteresirani....

Kajgana Shop

На врв Bottom