Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па сеа прашував у Галерија кога баскет...
Аиде јас сум за,и јас можам да најдам луѓе ако фалат,мада не верувам бар за 3в3 ќе не има.

Време и место кое предлагате?

Не знам јас места во Скопје за кошарка :D Само гледајте да е поблизу до Соборен храм или Автобуска за да не се шлаем по улици испотен.

Не знам јас места во Скопје за кошарка :D Само гледајте да е поблизу до Соборен храм или Автобуска за да не се шлаем по улици испотен.

Таман Песталоци..:pipi:

Ако има нешто ја сум тука.. А најубаво е да праиме баскет у сала Партизан у карпош..

Ајде да се договориме за во сабота да падне баскет :)

Кога каде. Кажувајте! И убаво да се преброиме :D

Кенгур и Ѕоне,ќе ве гаѓам еј !
И тебе Бушав!

Ајде пријавувајте се,овие малишаанава не ми се сигурни :)

Коленото ми заздраве,3 месеци без баскет,ама пак ќе ве солосам..:pipi:

КАЖУВАЈТЕ ВРЕМЕ !!!!!!!!!!!!!!!,иако не е тој филингот без Коки али ајде to e to

Ајде да ја оживееме темава.
Што викате на крајот од месецов да се собереме за да одиграме некоја партија? Еве мој предлог е во Sunset во Аеродром каде што игравме и минатите 2 лета.

Ајде да ја оживееме темава.
Што викате на крајот од месецов да се собереме за да одиграме некоја партија? Еве мој предлог е во Sunset во Аеродром каде што игравме и минатите 2 лета.

ah, na nas teren ..........

na pomalive od 18 im zavrsi skolskata godina so znaci deka mozat, ja i ti kje mozeme posle 24 juni a za postarive neka kazat sami............

od koga sum dojden na forumov ne se igral basket .............

Имате некој специјален план за вечер?
Кој е слободен?
Дај да се собереме вечер во
SUNSET ќе донесам доста луѓе ќе изиграме на два коша или еве на 2-та коша ќе играат по 2 тројки да напраиме една јака баскет собиранка..

Соиграчот ми е повреден иначе и јас радо би партиципирал

Соиграчот ми е повреден иначе и јас радо би партиципирал

Абе дојди ти ајде со мене у тим ќе играме,ќе донесеш една маичка и за мене и јас ти и маседониан ќе играме(мзташи):wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom