Кошаркари Кајганџии

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Coveko ima rabota, a edno vreme bese poveke po odbojkata : )

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
момци за утре нема термин у Партизан ... у недела е слободно се само кажејте кој термин ви одговара и одма закажувам.јас викам во Недела во 13:00 часот...

Г

Грејвдигер

Гостин
момци за утре нема термин у Партизан ... у недела е слободно се само кажејте кој термин ви одговара и одма закажувам.јас викам во Недела во 13:00 часот...

Не сум тука во Недела... :uvo: А за во гимназијата :) ама ладно ќе е :Р ...

едит: Може у Видое Подгорец , само незнам колку ќе тере Стољо :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Не сум тука во Недела... :uvo: А за во гимназијата :) ама ладно ќе е :Р ...

едит: Може у Видое Подгорец , само незнам колку ќе тере Стољо :)
Пити у ВП , оти јас у недела имам утакмица у 1 часот со кожуФ , така да нема да можам , освен покасно..

Сабота ако може 4-5 / 6-7 прашај за у ВП

Бај Д Веј гледам таман 10 души , може кошарка , ако не па 3 тројки баскет , едниот ке влегува со други некој и така :) Само гледајте да закажете нешто за сабота , а може и за у недела ама само после 7-8 Часот :) ( НЕДЕЛА ПАРТИЗАН АКО МОЖЕ )

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Бех вчера у салата у 12 сато нема термин ке имале некој тренинг кажа ке имало после утакмица ОК СТРРУМИЦА ОК ФЕРШПЕД тава ке било од прилика кај 6 : 30 ама касно е поарно ке одаме у Гимназијата ...
У сабота у 1 : 30 у гимназијата ..

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
КОЈ МОЖЕ ЗА У НЕДЕЛА ПОСЛЕ 6/7/8 ЧАСОТ ( ке видиме кога точно ) НЕКА СЕ ПРИЈАВУВА Т.Е НЕКА ЈА НАДОПОЛНУВА ЛИСТАТА

1.Мето
2.Ајверсон
3. ?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Бех вчера у салата у 12 сато нема термин ке имале некој тренинг кажа ке имало после утакмица ОК СТРРУМИЦА ОК ФЕРШПЕД тава ке било од прилика кај 6 : 30 ама касно е поарно ке одаме у Гимназијата ...
У сабота у 1 : 30 у гимназијата ..
Немој гимназија бе , може да се смрзнеш :)) Сега покејфски е у сала и подобро е 100 пати , доколко нема место и за у сабота и за недела тогај ке лагаме у гимназијата :) Нели ?:smir::vozbud:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Салата у недела не работе треба да му се јаваш на чистачо и он ако сака да доо да ти отклуче и да играш иначе така е заклучана ...

Иначе и на мене ми одговаре у недела у 6 i granicata e do 10 igraca..
5 na 5

1Мето
2Иверсон
3иЛе
4Potato

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Салата у недела не работе треба да му се јаваш на чистачо и он ако сака да доо да ти отклуче и да играш иначе така е заклучана ...

Иначе и на мене ми одговаре у недела у 6 i granicata e do 10 igraca..
5 na 5

1Мето
2Иверсон
3иЛе
4Potato
Абе АКИ кажа дека салата за у недела цел ден е слободна , кога сакаме тога може термин да му кажеме на Зочето :vozbud:

Така да АКИ АЛЕКСАНДАР кажи таму у партизан у 6 часот нека биде отворено .. и така :smir:
Само нем да заебате тие шо неможат нека пишат уште денеска да лагаме за тама

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Абе мето слободна е салата ама дали ке сака да додје да отворе зоки кажа оти не иде да сме го питала на дането .. ак сакал он арно ако не нема да играме..

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
за у недела цел ден лагајте ме и мене контакт преку П.П
ФАЛА

Г

Грејвдигер

Гостин
Недела неможам јас ви кажав... нема да сум тука :uvo::uvo:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
У недела у 6 и јас идам...:salut:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
MeToNo1[MkD];974060 напиша:
КОЈ МОЖЕ ЗА У НЕДЕЛА ПОСЛЕ 6/7/8 ЧАСОТ ( ке видиме кога точно ) НЕКА СЕ ПРИЈАВУВА Т.Е НЕКА ЈА НАДОПОЛНУВА ЛИСТАТА

1.Мето
2.Ајверсон
3. ?
Да потврдам... можам и у недела.. . и зашо граница 10 души ? за саботта се потпишаа 12-13 деца.. . може да направаме 3 групи по 5 деца.. . исто е

Kajgana Shop

На врв Bottom