Не сум тука во Недела... :uvo: А за во гимназијата ама ладно ќе е :Р ...момци за утре нема термин у Партизан ... у недела е слободно се само кажејте кој термин ви одговара и одма закажувам.јас викам во Недела во 13:00 часот...
Пити у ВП , оти јас у недела имам утакмица у 1 часот со кожуФ , така да нема да можам , освен покасно..Не сум тука во Недела... :uvo: А за во гимназијата ама ладно ќе е :Р ...
едит: Може у Видое Подгорец , само незнам колку ќе тере Стољо
Немој гимназија бе , може да се смрзнеш ) Сега покејфски е у сала и подобро е 100 пати , доколко нема место и за у сабота и за недела тогај ке лагаме у гимназијата Нели ?:smir:Бех вчера у салата у 12 сато нема термин ке имале некој тренинг кажа ке имало после утакмица ОК СТРРУМИЦА ОК ФЕРШПЕД тава ке било од прилика кај 6 : 30 ама касно е поарно ке одаме у Гимназијата ...
У сабота у 1 : 30 у гимназијата ..
Абе АКИ кажа дека салата за у недела цел ден е слободна , кога сакаме тога може термин да му кажеме на ЗочетоСалата у недела не работе треба да му се јаваш на чистачо и он ако сака да доо да ти отклуче и да играш иначе така е заклучана ...
Иначе и на мене ми одговаре у недела у 6 i granicata e do 10 igraca..
5 na 5
1Мето
2Иверсон
3иЛе
4Potato
Да потврдам... можам и у недела.. . и зашо граница 10 души ? за саботта се потпишаа 12-13 деца.. . може да направаме 3 групи по 5 деца.. . исто еMeToNo1[MkD];974060 напиша:КОЈ МОЖЕ ЗА У НЕДЕЛА ПОСЛЕ 6/7/8 ЧАСОТ ( ке видиме кога точно ) НЕКА СЕ ПРИЈАВУВА Т.Е НЕКА ЈА НАДОПОЛНУВА ЛИСТАТА
1.Мето
2.Ајверсон
3. ?