Кочани - најчисто место :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Јас сум од Кочани и не го менувам за никој град во МК :smir:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Убаво катче е Кочани мајка ми е од таму автоматски пола детство таму го помина убаво местенце е не дека не е и чисто пооооооооооо мада у година у година се помалку се осека тоа...у секој случај добро место ама Штип за жива глава не го даам...:baeh::baeh:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
Оди наназад по темава, има многу слики.
уште ако имате...ги видов тие, Поминав низ Кочани ама не застанав, вака ми се виде како убаво скоцкан град, навистина почист од СК

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.004
Имаа пред некои 15-20 години градоначалник кој навистина се потруди за градот да изгледа убаво и чисто. Сега само се одржува на високото ниво кое беше наметнато.
За скоцканоста придонесува тоа што немаат урбана мафија, односно се гради по план. И водовод, струја, асфалт имаат и оние што сега градат по ридовите на периферијата на градот.
Да имав работно место кое можам да го извршувам од било каде на планетава, голема е веројатноста дека добар дел од времето би поминувал во Кочани.

За повеќе слики, ќе мораш да почекаш некои нови генерации фото-ентузијасти да удрат ново фоткање на градот :)

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Треба некој ден да скокнам до Кочани, 20 денара е со воз. :)

Што вели еден мој пријател, ќе отидеш од досада, пошо такси да те повози 200 метри е 40 денара кај нас во Штип... :)

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Освен двете продавници за гитари и кафичите на плоштад,ништо друго не знам...

Добро де,и околните бутици од онаа страна на реката...

:tv:

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
имам на неколку пати доено у кочани на викенд. Местенцето ми е супер, не е мн големо али за тоа е мн раздвижено. Интересна работа ми е што скоро сите се знаат меѓу себе. Интересни ми се кафичите у трговски ( манаус ?!? меџик, авангард). Има убави девојчиња а има и убава скара во ресторанчето што е кај браната

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Пана бее.. шо ни е досадно досадно ни е у градо...не е вејќе како шо беше... ама па најчист е .. :) ... исто така Штип..Делчево..Берово..Крива Паланка...Виница...eтц..етц.. можат вода да ни носат :P

Kajgana Shop

На врв Bottom