Кочани - најчисто место :)

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Еве ви и уште слики од Кочани

ГРАДСКИ БАЗЕНТ

ОД РЕЛИТО "ПОНИКВА" 2007

БРАНА "ГРАДЧЕ"

ОД ИЗЛОЖБАТА НА ОЛД ТАЈМЕРИ

ОД "АКВАТЕН" ТЕНИСКО ДРУШТВО (некој модел :))

ПОГЛЕД НА РЕКАТА

ЦЕНТАРОТ НА КОЧАНИ

Не бе зезам се :):):)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Кочанчани правен факултетот таму ни го преместија.Ќе ве дружам таму годинава,а ако е убаво и догодина,иако е повеќе од јасно дека Кочани не е место за правен,туку за економски. :nerv:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
П.С. BTW одлични фотки.
Ако овие фотки се одлични... Тогаш којзнае што ќе кажеш за фотките од другар ми Мики, само почекај да добијам одобрение за авторски права и веднаш ќе ги префрлам на форум.
Посебно е добра фотката од Споменикот (еххх... and the memmories remain) \m/

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Ако овие фотки се одлични... Тогаш којзнае што ќе кажеш за фотките од другар ми Мики, само почекај да добијам одобрение за авторски права и веднаш ќе ги префрлам на форум.
Посебно е добра фотката од Споменикот (еххх... and the memmories remain) \m/
Што и фали на фотките?
BTW веќе го нема тоа што беше на споменикот.... Алфите тепаат :)

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Vlade mislam Retardo kaj ja najde taa modelkata ziti se...

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Да, Кочани е убаво место, сум била и баш е супер...Денски можеш да си шеташ по кејот ,а навечер има супер журки...Бев на 3-4 места и морам да ве пофалам, музиката беше закон, од нигде не пуштаа турбофолк и сл. срања...:vozbud:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Инаку, сум била во Кочани ... на натпревар на аматерски театри (сеуште се одржува овој натпревар?). Не видов многу, но пријатно местенце е :lol:[/quote]

Се одржува да, ама ја нема таа убавина што ја имаше ,дека беше Драмски алтернативен аматерски театар а во последните 3 години ако не се лажам или 4 е само Драмски аматерски театар и овде изгуби на гледаност,али пак се дешава:aplauz:

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Нема потреба од фалби, дојдете и ќе се уверите... Сега е украсен и кејот на реката, на Пониква најверојатн ке забрне снег....итн итн
Офф топик: Ај сите кочанци нека ми пишат пп, ја па мислев само ја сум од кочани :)

Kajgana Shop

На врв Bottom