Кочани - најчисто место :)

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Знам зошто ви е најчист градот!
Имате единствен начин за ослободување од канализациските фекалии:
- со нив ги поливате земјоделските култури!

Не рипајте одма, ова го имаше по медиумите летоска, од таму го прочитав, само го пренесувам. Но претпоставувам дека ви е познато.

Но ќе ви простиме што не раните со фекален ориз, само заради Канго. Таков лик немаат другите градови.
Упс полека бре, не ни шири лоши думи... Кочанските полиња се наводнуваат од Акомулацијата Калиманци, и Градче..Не знам во каква заблуда си дошол... А за Канго немам зборови, човекот е звер :)
BTW Овој што е фотографот Мики, за „Мишичо“ ли станува збор?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
abe nema niso posebno,ali taka malo mirno grad4e so 2 ulici i so mnogu mov4inja , edna skoro presusena reki4ka,nekolku kaficki ,najmnogu mi se sviga to mestoto GRAD4E ili kako se vikase e tamu e raj , inaku vaka u centar nema so mn da se vidi..trgovskiot centar e raspadnat..nema so da se vidi... :) samo sea nemoj da me ispotepate tie so ste od kocani :)) samo moe mislenje bese :))

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.501
Поени од реакции
8.059
samo sea nemoj da me ispotepate tie so ste od kocani :)) samo moe mislenje bese :))
Кочанчани не знам колку доаѓаат на форумов, си имаат сеа свои комарец ен шит локални форуми. Ама јас ќе те тепам, плус тоа не сум тепал велешанка никогаш во животов :)
Сепак изгледа дека малку време си поминала во Кочани.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
Кочанчани не знам колку доаѓаат на форумов, си имаат сеа свои комарец ен шит локални форуми. Ама јас ќе те тепам, плус тоа не сум тепал велешанка никогаш во животов :)
Сепак изгледа дека малку време си поминала во Кочани.
imav eden "klosar" od tamu :))) pa idevme 8 meseci pa za tie 8 meseci toa e :) tolku znam za kocani :) malo gradce ...

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ау супер се сликите

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
abe nema niso posebno,ali taka malo mirno grad4e so 2 ulici i so mnogu mov4inja , edna skoro presusena reki4ka,nekolku kaficki ,najmnogu mi se sviga to mestoto GRAD4E ili kako se vikase e tamu e raj , inaku vaka u centar nema so mn da se vidi..trgovskiot centar e raspadnat..nema so da se vidi... :) samo sea nemoj da me ispotepate tie so ste od kocani :)) samo moe mislenje bese :))
Не бе оти да те истепаме па ти си единствена шо за Кочани кажала неубави зборови па од милион луѓе мора на еден да не му се допадне:smir:

TraLaLaLa

Eternal Pessimist
Член од
26 јануари 2008
Мислења
182
Поени од реакции
7
Мирен град е - да... 2 улици - па не баш, малку повеќе се:wink: Мостови ни јас не знам колку се - мислам 12, ама не ми текнало никогаш да ги избројам. Градче е супер место, посебно вака кога е малку потопло во градот. Само ние кочанчани сме мн клети бе:kesa:

Son.Of.Macedon

Македонист
Член од
28 јули 2008
Мислења
107
Поени од реакции
1
За вас незнам... ама по4не ли школцето .. у Ко4ани сум секој ден ..
ина4е у4ам у "Гошо Викентиев" ( а.к.а Металната ) .. btw.Градот е коскааа ааа!!!

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Zakon e Ko4ani ne samo najcist i najubav e i imame najdobro uciliste SOU "Goso Vikentiev" ama koj da uci koga na nikoj ne mu se uci.

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Zakon e Ko4ani ne samo najcist i najubav e i imame najdobro uciliste SOU "Goso Vikentiev" ama koj da uci koga na nikoj ne mu se uci.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Добро не мора по 2 пати да пишуваш едно исто

Kajgana Shop

На врв Bottom