Кочани - најчисто место :)

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
Не бе, колку што забележав и од луѓето што ги запознав приметив дека се топли, гостопримливи и многу фини луѓе... А нарочито женските, навистина убави :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Лелееееееееееееееееееееее идам у Кочани да си резервисам жена.... па по некоја година и свадба ќе има......... :pos:

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
Ќе ме викнеш да ти мешам со деверушите!
I love the smell of bridesmaides in the morning :)

Член од
27 ноември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
11
Ova mnogu me nervira... za nekoi luge gradovi vo makedonija koi treba da se posetat se samo pogoelmite i Ohrid i Struga. Vo Makedonija ima tolku ubavi gradchinja, sela i mesta za poseta shto ako ednash gi posetite vi velguva chifijata ili krifijata i tolku e. KOga imate shansi nekade da zaminete na vikend ili bilo shto, zaminete na nekoe nepoznato mesto vo Makedonija, ke otkriete mnogu raboti koi ke vi ostanat vo sekavanje zasekogash.
Kolku za informacija vo Kochani vo planinata na okolu 5-10 km se naoga Hotelot Gradche, hotel na bregot na edno malo veshtachko ezero, a nad ezeroto Osogovijata... mozete da si zamislete kakvo e toa mesto?!

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Нина ми е од Кочани...
не се сеќавам многу на градот, а сум била повеќе пати, само мислам дека низ градот имаше една хм...река ?:icon_lol::icon_lol:

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
Chandler напиша:
Не бе, колку што забележав и од луѓето што ги запознав приметив дека се топли, гостопримливи и многу фини луѓе... А нарочито женските, навистина убави :)
чендлер у делот со жените си ептен у право... прави бонбони се и тоа ги има многу. една ноќ избројав едно 7-8 у 10 квадратни метри шо беа да ги грабнеш и да бегаш (а пробирлив сум :icon_lol: )

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
другарче напиша:
чендлер у делот со жените си ептен у право... прави бонбони се и тоа ги има многу. една ноќ избројав едно 7-8 у 10 квадратни метри шо беа да ги грабнеш и да бегаш (а пробирлив сум :icon_lol: )
We have something in common... Ја сум со многу специфичен вкус :) Ама Кочанчанки дефинитивно ми се по вкус :)

Член од
9 јуни 2005
Мислења
211
Поени од реакции
23
ako moxe u ime na kocani da recam fala ?! ali i jas ne sum bil skoro cela godina vrateno ama ima golem del vistina od toa sto go pisuvate pa moze se gledame vo kocani a moze da se poseti i ski centarot ponikva em poeftino em ubavo a vo gradot moze da svrati da se utepas od pienje eftin alkohol primera radi-pivo 50d hajniken 80 d vodka vigor 5ocl-50d pa odlucete sami
(ej se osekam ko turisticki alh. vodic a i jas samiot izbegav od tamu :) :raz:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Snoopix :) ме насмеа младичу, инаку мајка ми е од Кочани, и требаше овој викенд да одам таму, ама поради кајгана роденденот, немаше шанси да одам на било кое место во светот и да го пропуштам првиот кајгана роденден, сега назад на темата, всушност веќе има една тема за кочани, не знам Чендлер како не си ја забележал.
Инаку за жаните, тоа е вистина, за реката, Бибе, по течението надвор од градот расте див канабис, за жал со малку ТХЦ. Инаку Предлагам да се спои оваа тема со темата за кочани.

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Тончи како си братка, ко ќе идеш земи го апаратот пак со тебе, сликај се со некоја бонбонка:)

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=1071
Иначе тоа е оригиналната тема за Кочани, таму ставив многу слики и описи па идете видете. Има ги и сликите од другарот Тончи.
Чендлер бре, бележа ли некоа за мене?:icon_lol:

Член од
6 март 2006
Мислења
37
Поени од реакции
5
abe luge od kocani nema poubavo!so da vikate se e dzabe

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Abe ova e cisto daj tamu od gratov sliki da vidime kolku e cisto ne ova voda neso tamu brani

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
DuFFy напиша:
Abe ova e cisto daj tamu od gratov sliki da vidime kolku e cisto ne ova voda neso tamu brani
На првата страна имаш слики од градот. Ако одам пак во Кочани ќе сликам низ градот. Инаку и Скопје од слики изгледа чист па пак е хаос. Инаку Кочани треба да се посети, не може да се опише со зборови.
Инаку веќе 10тина години не работи ниедна фабрика што загадува воздух, бројот на автомобилите е голем само преку лето, кога се враќаат гастербајтерите, но пак не се тоа многу автомобили. Комуналните лсужби работата си ја вршат ажурно. Значи местото е одлично. Кејот на реката е редовно искосен и во реката не пливаат пластични шишиња и слични „украси“.
Да пукне пролет обавезно одам на викенд 1. Да одморам од ова Скопјево, и ќе исклучам мобилниот, само неколку луѓе ми го имаат фиксниот од таму... идила...

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Кочани е еден од најчистите градови у македонијава....често одам..од мнооогу мала и си го сакам градчето!Единствено што не ми се свиѓа е што луѓето се дволични(со чест на исклучоци) Многу е топ местото,а и има најубав ориз

Kajgana Shop

На врв Bottom