Кочани - најчисто место :)

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
волф тука има уште некои слики ама ме мрзе да ги вадам директно на форум па кој сака нека оде да гледа
http://www.evropa92.com/kocani.htm

обидиен, ауч, нем со удари под појас :icon_lol:

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
PRed nekoja godina 2003 jali 2002 u taa najpoznatata letna diskoteka peese na playback ;)

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
Sala na strana Kocani e vistina cist grad i ubav e.Nemav videno pocista reka od Kocanskata,a i lugjeto se dosta fini.
Stip?
Dobri pastrmajlii,inaku cincarksi grad:)
Pazarot cel den prazen bez musterii,ko ke se zamraci(vreme za tezgarite da si begat) ete ti gi Stipjani se siminjaat da zakupat rabotite posto zasto od tezgarite.
E da,tablickite se site na ST u okolijata nema sto
OBDN nemoj sea da me karas haha

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
OBDN напиша:
PRed nekoja godina 2003 jali 2002 u taa najpoznatata letna diskoteka peese na playback ;)
Ti pa,koj peel u zivo po diskotekite kaj nas?
Dva saata zabava,mikrofon u edna raka pivo u druga.
Toa bea ok koncerti

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Profa напиша:
koj peel u zivo po diskotekite kaj nas?
Професоре, забраил си дека Есма пееше у живо у Трговскиот. Ареа пееше у диското кај базентот. Тие само сум ги видел у Кочани а у Преспа (летувалиштето Крани) го имам видено Ристо Бомбата и Кучешка Тенија:cuc::icon_lol:

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Фала Extazzy^, за фонтот да го мењаш, кликни на Кориснички Панел - Измени ги опциите и читај најдолу:

Кога праќате пораки на теми или на другите членови, имате на располагање три типа на едитори. Најпростиот е едноставно поле за текст, додека последниот е комплетен WYSIWYG едитор, кој дозволува форматирање на текстот по желба и резултатите се видливи веднаш.

Избери ја последната опција и онда ќе можеш да си мењаш фонт.

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Еве уште неколку од браната и од хотелот:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
И тоа е се од најчистото место? А од што е чисто, ич не ми е јасно.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Wolf Pack напиша:
Еве уште неколку од браната и од хотелот:
Ова изгледа навистина прекрасно! Одлично фотографии и одлично освежување Волф Пак! :wink:

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
No Problem:) Еве уште една слика од браната, сликана е од патот кон летувалиштето Пониква на Осогово.

Mandrak, мислам дека се мисли за чистотата по градскиот парк, нема ѓубриња по маалото и многу зеленило има. Тоа би требало да се примени во секој град нормално, ама мало е местото така да не е толку тешко да се оддржава.
btw, Браната Гратче е едно 20 минути вожња од трговскиот за тие што се заинтересирани за тифка и чиста атмосфера:)

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
А как ви се викаше таа кафаната на Осогово,нешто како ресторанче беше,сум бил таму кога работих у Кочани пред 2 години.знам оти ебати лудио пат шо ви е дур да стигнеш до горе пловако на резервоаро ми беше залепен за багажнико :smeshko:

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
Вчера патував (Кочани)

Вчера бев во Кочани. Луѓе, јас сум пријатно изненаден :) Прекарсен град, убаво среден, баш типичен мал град. Резил е, прв пат бев во Кочани но планирам да го посетувам почесто. Најголем плус од патувањето (освен што склопив неколку добри зделки) е тоа што забележав дека девојките од Кочани се неверојатно слатки и згодни! Видел некој, "пробал" некој...?

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Chandler напиша:
Вчера бев во Кочани. Луѓе, јас сум пријатно изненаден :) Прекарсен град, убаво среден, баш типичен мал град. Резил е, прв пат бев во Кочани но планирам да го посетувам почесто. Најголем плус од патувањето (освен што склопив неколку добри зделки) е тоа што забележав дека девојките од Кочани се неверојатно слатки и згодни! Видел некој, "пробал" некој...?
Никогаш у животов не сум сретнал некој/а од Кочани, па ниту сум бил таму... па уствари ја забораив дека постои таков град у Македонија, никој не го спомнува, не сум сретнал луѓе од таму и се заборава.... што праат тие луѓе да не се изолирани? :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom