Коронавирус (COVID-19)

M

Macedon1um

Гостин
Они самите си се изолираа тука а мораа да дојдат зашто се пораѓа ќерка им тука живее.Ако ништо друго поради неа
Е што поради неа, секако не смеат да имаат некаков контакт 2 недели ако и мислат добро. Така да не им мењава дали се во Италија или Македонија од тој аспект, ама вистината е дека голем дел нашинци видоа мал број на заболени во Македонија (барем засега) па им изгледа како подобра опција да се тука

Ја избришала сликата комплет :pos: Тежок дебил...
И она и Филипче се удрија на бришење на социјални мрежи, тоа е приоритет во моментот каква корона избори се ближат :facepalm:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Е што поради неа, секако не смеат да имаат некаков контакт 2 недели ако и мислат добро. Така да не им мењава дали се во Италија или Македонија од тој аспект, ама вистината е дека голем дел нашинци видоа мал број на заболени во Македонија (барем засега) па им изгледа како подобра опција да се тука
Не се нашинци овие,таму се родени и во текот на Март треба да се породи ќерка им,уште од Септември си резервираа стан у Скопје.Нема везе друга ми беше поентата

Член од
12 март 2009
Мислења
20.194
Поени од реакции
16.334
За сега Турција е меѓу ректите што нема случај на корона вирус. Или барем во јавност нема.
можеби Ердо величанствени го забрани корона вирусот со султански декрет ?
Автоматски споено мислење:

Ја избришала сликата комплет :pos: Тежок дебил...
испаднаа на кратко на Курир како дотичната била неодамна на големата СДСМовска свадба на Љупчо Николовски што тој веднаш го негира како лажна вест :confused: ... ВРЕМЕТО ќе покаже, а Филипче стави во карантин 188 луѓе...
ЕДИт ...додека куцав испадна 200лица
Ако има нешто и со свадбата, вардар не ги пере, нема да има капацитет, треба да го рентаат Голи Оток за толку луѓе, Змискиот остров е мал и нема капацитети, башка ќе ги заразат заштитените змии таму

Последно уредено:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
А до пред 1 недела знаеш која беше топ заебанција во бугарија? “Има 3 случаи на корона вирус в балгарија, два в Солун и един в Скопие“. Епа паника сега.
Далече е от паника работата, вчера за 8 март рестораните и кафичите беа полни. Вака е на Балканот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499

И она и Филипче се удрија на бришење на социјални мрежи, тоа е приоритет во моментот каква корона избори се ближат :facepalm:
Се гледа дека и тој од петни жили ја брани ретардава, џабе го жалат по форумов.

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Џабе и карантин само за нив кога не се знае бројот на заразени тие луѓе се движеле насекаде по маркети, кафичи, работни места, имале контакт со други луѓе итн. А за оваа гуска казна затвор и перманентен отказ!

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
испаднаа на кратко на Курир како дотичната била неодамна на големата СДСМовска свадба на Љупчо Николовски што тој веднаш го негира како лажна вест
Немој да ми кажеш дека и слика има од тој момент? Не е ваљда да се толку глупи да негираат а да има доказ?

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.171
Поени од реакции
13.781
Прашање едно, нели забранија јавни собири во Мк???? Откако забранија истата вечер другар ми беше на концерт во мкц! А ако забраниле како тоа има состаноци симпозиуми курци палци не знам што!!!! Тука ако те начекаат дека организираш такво нешто одма казна

C

CoolIris

Гостин
Ситуацијата немаше толку да ескалира доколку вирусот не се споредуваше со обична настинка и грип. Неофицијално жената имала контакт со преку 300 лица.
Речиси сите дерматовенеролози во државата се во домашна изолација.

Срамота голема. Непрофесионализам и нечовечност од жена која била на директорска функција, дел од најхуманата професија. Кај ќе и оди душата...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Немој да ми кажеш дека и слика има од тој момент? Не е ваљда да се толку глупи да негираат а да има доказ?
Мене ми се јаки што бришат слики и интервјуа од ФБ. Као во Men in Black, ќе дојдат со епруветата и this thing never happened.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.194
Поени од реакции
16.334
не знам колку била голема свадбата, небитно директорката дали била, било кој од тие што контактирале со нејзе ако бил епи сибир... Ризични се свадбите и сите собирања сега... патем многу личности од јавниот живот и политичари во светот се во карантин деновиве..

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.194
Поени од реакции
16.334
Прашање едно, нели забранија јавни собири во Мк???? Откако забранија истата вечер другар ми беше на концерт во мкц! А ако забраниле како тоа има состаноци симпозиуми курци палци не знам што!!!! Тука ако те начекаат дека организираш такво нешто одма казна
важно утакмици од МФЛ, кај обично одат 2 без тројца на отворен простор се играат без публика ..
Исто и ракометното охридско дерби се одигра БЕЗ публика, а ај да видиме Вардар - Нексе како ќе биде...

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Гледам во мапава во живо скоро цел свет е заразен, со исклучок на некои афрички земји, Антартик, Црна Гора и Турција.
Тоа кажува колку светов е поврзан и ранлив. За два месеци секој вирус може да се пренесе низ цел свет.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.493
Поени од реакции
24.739
Turcija e 100% zarazena samo sto oni krijat. Nema sansi da ne e prisuten virusot tamu, za pocetok oni imaat apla pogolema dijaspora od nas, aerodromot vo istanbul e eden od najfrikventnite itn itn...

Nego site vie sto ne ste od Skopje vreme e da si se snabdete so nekoj proizvodi sto se uvezuvaat vo MKD. Ke nema naskoro.

Kajgana Shop

На врв Bottom