Прво се тестирал во Систина каде тестовите се нерелевантни.Зависи кој тест е направен.
Ајдее. Уредникот на Канал 5 те немал доволно симптоми за да го тестираат та направил приватно тест преку крв па бил негативен. Те потоа пак направил па бил позитивен. Тестовиве ми се ептен неуверливи.
Кажа дека не ја исклучува можноста да вирусот бил присутен и порано од ситуацијата во која сме со оглед дека имаше многу повеќе заболени од сезонскиот грип годинава едно 17 000 повеќе од нормалниот број.Го прашаа Филипче за некоја во јануари што умрела а имала ковид-19 и како е тоа можно, ама не го чув одговорот, по дома галама се создаде ...
Првин преку крв на 7 април во приватна фирма рекоа (значи Систина од каде колку што се сеќавам се заканија со тужба за министерот), потоа во Воена болница на 9 април кога откриле дека е позитивен.Зависи кој тест е направен.
Во СИСТИНА правел тест.
Треба конечно некоја инспекција да ги забрани.
Го прашаа Филипче за некоја во јануари што умрела а имала ковид-19 и како е тоа можно, ама не го чув одговорот, по дома галама се создаде ...
Филипче: Не е исклучена можноста коронавирусот да бил присутен во нашата земја од пораноПостои ли шанса да сме го имале вирусот негде после нова година...моите беа ептен болни....сите со кои бев во контакт беа болни. И мене ме фати, еден ден до два температура и два три дена нос течење....немав ништо на плуќа, додека другиве се откорнаа од кашлање. Мајка ми вика најболна у живот била тогаш. Слушам искуства и од други...ептен заебани симптоми имале.
Може лупам глупости, ама не сум во тек...онака ми текна да прашам.
Е па како што сме центар на светот може да излези дека вирусов потекнува од Македонија.
Да, логично ми е мене да е така, на поинаков принцип е таму тестот.Прво се тестирал во Систина каде тестовите се нерелевантни.
Sent from my Redmi
Во двор сигурно можи. За во влез не знам. И јас живеам во зграда ама не живеам со клетите комшииДа прашам можда е глупо ама по цели денови сум како во затвор. Дали е забрането во двор или во влез на зграда (помалку од тројца) затоа што вели забрана за движење, а јас седам во двор/влез, не мрдам никаде. Или и тоа е забрането?
Првин преку крв на 7 април во приватна фирма рекоа (значи Систина од каде колку што се сеќавам се заканија со тужба за министерот), потоа во Воена болница на 9 април кога откриле дека е позитивен.
Вработените во „Канал 5“ во паника, дека уредникот е заболен од коронавирус дознале денеска
Зоран Заев и Христијан Мицкоски пред една недела биле на интервју во емисијата „Само интервју“ која се емитува на Канал 5 телевизија, но ниту еден од нив не знаел дека водителот Гоце Михајловски имал коронавирус. Нефоцијално, до тој момент ниту водителот не знаел дека е позитивен на вирусот...a1on.mk
Во двор од куќа нема логика никој ништо да ти забрани сепак си во својот дом.А за пред влез во зграда мислам дека е забрането.Ако пуштат тоа по некоја логика сите ке висат пред зградаДа прашам можда е глупо ама по цели денови сум како во затвор. Дали е забрането во двор или во влез на зграда (помалку од тројца) затоа што вели забрана за движење, а јас седам во двор/влез, не мрдам никаде. Или и тоа е забрането?
Ако е двор од куќа, дозволено е колку што знам во рамки на твојот имот. Ама како е со зграда, не знам, можеби зависи дали дел од дворот е во твоја сопственост? Како во Аеродром зградите, најдолните станови си имаат свое дворчеДали е забрането во двор или во влез на зграда (помалку од тројца) затоа што вели забрана за движење