- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.511
- Поени од реакции
- 18.772
Сега баш го читав Горан Милевски на фејс, објави мапа на самоизолирани во градовите, Битола имало 540 кои се во самоизолација, 60 во изолација и 32 со надзор.Јас близок мој шо изеде тон трици го прашав- Што ако не отпуштеа нас Германија и јас се враќав и бев во тој автобус? Шо? Истото ќе важеше сите тие погрдни зборој и за мене ? Оти Битола, немало заразени дрн дрн јариња.... Јас сум сигурен дека има ама во БТ кабадајлукот само низ корзо е силен, дома пичиња. Сигурно има заразни нетрстирани и се кријат самите од полиција и доктори, со гла гарантирам.
Според него не ни се пиши на арно во Битола и прашање на време е кога ќе се појави првиот случај.
И јас истото го реков дека тие се поголема закана во градот одколку овие кои ќе ги контролираат во хотелот.
Јас изминатите денови еден куп муабети слушнав ама на непроверено нејќев да постирам тука ама ете Горан јасен и гласен потврди. Дека има заразени и во Битола тоа е факт, ама се на домашно лекување, не се регистрирани затоа што не се тестираат оти се со лесни симптоми, а скоро во секоја држава тие таквите не ни ги тестираат и се лечат дома во самоизолација а тоа е заради недостатокот на тестови.
Ене го комшијата го проверуваат секој ден од полиција, шофер е од Италија се врати, на балкун седи со маска, кашла корни, штом седи дома со маска се знај приказната.