Коронавирус (COVID-19)

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
dali ova primorano otsustvo od rabota ke bide plateno ??? najbitno i kako ke se popolni toj kadar , najtesko vo privatniot sektor ili site posle 14 dena ke zavrsat na ulica ???
Автоматски споено мислење:

spored mene najdobra varijanta kaj maticen boleduvanje pa na smetka na fondot na filipce od nas grb ama kako boleduvanje zavedeno ,ali kako so privatnacite e toa sepak e tesko

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
dali ova primorano otsustvo od rabota ke bide plateno ??? najbitno i kako ke se popolni toj kadar , najtesko vo privatniot sektor ili site posle 14 dena ke zavrsat na ulica ???
Да да сигурно ќе завршат на улица у време кога работници се бараат како лек, многу лесно како ќе се пополни тој кадар. тие што немаат деца за чување работодавциве ќе ги тераат да работат прекувремено, знаеш тешко е криза мора да издржи(те) ме

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Да да сигурно ќе завршат на улица у време кога работници се бараат како лек, многу лесно како ќе се пополни тој кадар. тие што немаат деца за чување работодавциве ќе ги тераат да работат прекувремено, знаеш тешко е криза мора да издржи(те) ме
se soglasuvam za odredeni profesii tesko fizicki a za nisaj vrata oxoooo kolku se so dogovor na delo odma menjat

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.363
Првата жена што се врати болна од Италија е веќе излечена.
Смирете се малку побогу,не е крај на свет.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
... каде виде тоа дека е излечена? :toe:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.266
Во кина вака прават на тие што не се придржуваат кон препораките
https://www.facebook.com/watchparty/524224158471229/?entry_source=PERMALINK&hash=ASvnTCUKgWr4spLTA-onZSGkrYVyLJ9WuzZxmaLvcn0D3Q
Ова е Хонг Конг доста само ширите дезинформации ко она педерчето на фб приказни на булеварот, па сега го избришал постот за лајкови к.р ке лапа

D

Deleted member 12196

Гостин
Директорката ќе биде разрешена, ама изгледа дека не постои можност кривично да ја гонат.
Автоматски споено мислење:

Po dve nedeli ke se prebrojuvame ili kakov vi e planot?
Некои ќе загинат, ние после подобро ќе си живееме... :)

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Значи имаме 1 милијарда годишно заболени од грип, а од коронава едвај 150.000, а тој се пренесувал повеќе :toe:

Хронично болните кажавме, тие ќе си внимаваат, не може цела нација да уништуваш.

Се согласувам со ова што викаш хронично болни се поголем процент се. Е сеа негде зезнале со лекциите за имунитет од основно што ги пренесе... или па некој ги зезнал, не гледам друго објаснување при толку напредна медицина се поболни и поболни :toe:
Во право си дека се помалце заболени ама уште не е завршено ширењето. ќе видиме на крај. Плус за грип нема никакви карантини и мерки така да никој не се замара ако го фати. Сега колку толку се контролира и затоа може нема милијарда.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373

Kajgana Shop

На врв Bottom