Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Pored tekstot, sekojdnevno bil vo kampanji. Ete gi novite klasteri. Posto e politicar nisto cudno i drugi politicari da se imaat zarazeno.
Значи ништо не се ифтарите и празниците како што ке биде сега со ова собиранките партиски....Требаше строго да се забранат физички кампањи каде се собираат повеќе граѓани а не да ми глумат овде протоколи жими таквото.Никој не почитуваше дистанца и мерки на овие собиранки,се беше тоа шминка за тв и слично.Требаше комисијата многу сериозно да го разгледа ова и да дозволи само медиумска кампања....Сега ке биде калакурница со новозаразени и тука кластер не може да знаеш и да сакаш.Бруки невидени

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.582
Поени од реакции
22.300
Значи ништо не се ифтарите и празниците како што ке биде сега со ова собиранките партиски....Требаше строго да се забранат физички кампањи каде се собираат повеќе граѓани а не да ми глумат овде протоколи жими таквото.Никој не почитуваше дистанца и мерки на овие собиранки,се беше тоа шминка за тв и слично.Требаше комисијата многу сериозно да го разгледа ова и да дозволи само медиумска кампања....Сега ке биде калакурница со новозаразени и тука кластер не може да знаеш и да сакаш.Бруки невидени
Problemot e sto sega virusot e daleku porazsiren nego pred nekolku nedeli. Normalno taka i polesno i pobrzo ke se siri. Toa e.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Јас да си опитам, добро полиција ќе шета по плаживе? И кога сум во вода без маска ќе ме бркаат со пливање?  :icon_mrgr::tapp::facepalm::sakasuste::uzi:
Не му излегвам од вода, мајмуни

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
Јас да си опитам, добро полиција ќе шета по плаживе? И кога сум во вода без маска ќе ме бркаат со пливање?  :icon_mrgr::tapp::facepalm::sakasuste::uzi:
Не му излегвам од вода, мајмуни
Ќе партолираат со скутери на вода и ако со некого/некоја не сте оддалечени два метра ќе ве мава со пендрак.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
А ма
Ќе партолираат со скутери на вода и ако со некого/некоја не сте оддалечени два метра ќе ве мава со пендрак.
А маска ако не носам, шо ќе ми напрат? :eek:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Овие угостителите ретко алчен народ биле....
Малку им било олеснувањево со новиве мерки,сакаат да може и прослави да се одржуваат.
А зошто да не може? Ај да живееш у некоја дисциплинарана држава со воспитани,културни луѓе па ке речеш срам да им е,вака кога од првиот човек у држава па се до обичен човек к.р ги боли.Пред банка 254389654 луѓе се туркаат,зашто па дискотека некоја да стои затворена?

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.016
Не може после толку одржани партиски средби со граѓани да не се разгори....утре самите избори и крајно славењето на победниците......ќе имаме сигурен буст на новозаразени за околу 10тина дена.
А каде е вишната на шлагот? Финалето се ближи.....иде Курбан Бајрам.....околу 10 Август (со вклучена инкубација) ќе биде многу весело.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Од толку држави што се испофалија со вакцини една ке упали ваљда

Kajgana Shop

На врв Bottom