За тебе и без резолуцију давам не пиво него ручак, едан увијач намотан такој да крцка сс сланину, сакаш у Корнер, сакаш у Жмару, сакаш у Кобру, ја би сакаја Корнер. Не бој се, не га слушај Берика, куде каура никога нема да те тражив, нема да те упецав твои как шо са га упецаја Зијадина кд е пијал пиво и извадили га на социјалне мреже.
Активисти на партиите БЕСА и Алијанса на Албанците деновиве интензивно работат со своите активисти кои ги повлекуваат од интернет просторот меѓусебните обвинувања меѓу двете партии кои што сега договараат коалиција за вториот круг на изборите. Со посредство на албанскиот премиер Еди Рама кој...
expres.mk
А пуно, зашто ти не напишеш едну књигу за твоју битку за шиптaрлука? Ќе га крстиш (или сунетиш) De Apologia Shqipërisë. Плато(н) и Пуно(н) вие сте тија двоје, нема треќога. Па кд ќе урадиш едну промоцију у дом на културу Адем Јашари у Лојане, па кд ќе ти дојду ја да ми потпишеш едан примерак, па кд ќе пишеш на прву страну:
Për një kaurin shkavel slavomaqedonas,
Me shumë jorespektuar,
Afrim Punoi
Па кд по рамкован ќе морав да те ставив академик у СМАНУ, тамо до Луан Старова раме до раме, па кд ќе излезе Алита сс наредбу улица у Кумановë да носив твое име. И тој не било коју него Треќу Македонску Ударну да се вика Африм Пуној, а кауре и у Делчево куде нема ќоравога шиптaра има да те учев још у основну школо. Овакој само се мучиш на форум, за ситно. Сануј велико радниче.