Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.728
Само што си дојдов дома....вонредното тестирање го започнаа во 18:30, имаше доста луѓе (вкупно за попладнево сме биле 74 лица) од сите возрасти и разни градови од МК, према таблиците од цела Македонија....највеќе Скопје.
Тестирањата ги вршат на посебен паркинг (десно од рампата за влез) сите бевме во растојание и секако со маски, и еден по еден на брис......внатре не се влегува се е преку една монтажна барака и преку прозор...на првиот прозор податоци и пари...на другиот земаат брис.
Непријатно е малце брисот од нос....многу длабоко влегува со стапчето во ноздравите...имав чуство дека во мозок ми брцка, од грло како и обичен брис. Резултатот ќе си го добијам надоцна за 48 часа по маил и телефон.
Другари држете ми среќа!
Многу точки ставаш, загрижен си беспотребно.
И да е, и да не е, ќе го поминеш лесно и ќе си чукаш глава после зошто си се секирал.

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Дали мислите дека во нашиот lifetime е возможно да се случи некој филмски апокалиптичен вирус кој ќе резултира со м/билиони мртви и распад на системот? Интересни 3am thoughts :D
Јас па веќе се чувствувам како да има зомби апокалипса, од толку избенување контакти и луѓе :D

Член од
10 декември 2015
Мислења
68
Поени од реакции
205
Само што си дојдов дома....вонредното тестирање го започнаа во 18:30, имаше доста луѓе (вкупно за попладнево сме биле 74 лица) од сите возрасти и разни градови од МК, према таблиците од цела Македонија....највеќе Скопје.
Тестирањата ги вршат на посебен паркинг (десно од рампата за влез) сите бевме во растојание и секако со маски, и еден по еден на брис......внатре не се влегува се е преку една монтажна барака и преку прозор...на првиот прозор податоци и пари...на другиот земаат брис.
Непријатно е малце брисот од нос....многу длабоко влегува со стапчето во ноздравите...имав чуство дека во мозок ми брцка, од грло како и обичен брис. Резултатот ќе го имам најдоцна за 48 часа по маил и телефон.
Другари држете ми среќа!
Se testiraat li i drugite nacionalnosti na privatno ili samo Makedonci? Kolku pari vi e privatnoto testiranje vo Makedonija?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.728
1594067420148.png

Зошто не можам да најдам еден 90% сличен текст кој го прочитав овде пред некој ден или на друго место?
Некој да ме линкне?

Член од
1 септември 2018
Мислења
248
Поени од реакции
642
Дали мислите дека во нашиот lifetime е возможно да се случи некој филмски апокалиптичен вирус кој ќе резултира со м/билиони мртви и распад на системот? Интересни 3am thoughts :D
Можи да ти се плукнам во "lifetime билиони" јазиков?

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Зошто не можам да најдам еден 90% сличен текст кој го прочитав овде пред некој ден или на друго место?
Некој да ме линкне?

Ова успеав да го најдам и буквално е 90% слично, единствено тој што го имаш постирано ги има сменето сленговите и дијалектните зборови, така да ги наречам. И плус целта и каузата им де различни.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.728

Ова успеав да го најдам и буквално е 90% слично, единствено тој што го имаш постирано ги има сменето сленговите и дијалектните зборови, така да ги наречам. :D
Знаев дека е крадец, мме.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.512
Поени од реакции
87.501
Прегледај го приврзокот 258116

Некој да ме линкне?

Член од
10 декември 2015
Мислења
68
Поени од реакции
205
Jas ne veruvam na testovi , poima si nemaat za virusot , vie mislete kako sakate

Член од
28 април 2020
Мислења
75
Поени од реакции
106
Не..воопшто.....сладолед еднаш-два пати годишно...оваа година ниту еднаш. Газирано не....природни сокови или вода.
Drugar ne se sekiraj sto si se ispanicil.Ti sami do pogresni preporaki si se pridrzuval voda, sokovi.Kade ti e zolta rakija, pa vince fino salata, uzo na pladne.E voda i sokovi i posle grlo ke boli normalno.Nemaj gajle vo sekoj slucaj ,trojca drugari sto veke prelezaa kovid bez nikakvi problemi ,normalno ko sekoja nastinka duri i vo poblaga forma sto mi kazuvaa.Nisto posebno

Kajgana Shop

На врв Bottom