C
CoolIris
Гостин
Што работа е ова? Не сум информирана.Огин да ги изгори!
Прегледај го приврзокот 258075
Што работа е ова? Не сум информирана.Огин да ги изгори!
Прегледај го приврзокот 258075
Многу точки ставаш, загрижен си беспотребно.Само што си дојдов дома....вонредното тестирање го започнаа во 18:30, имаше доста луѓе (вкупно за попладнево сме биле 74 лица) од сите возрасти и разни градови од МК, према таблиците од цела Македонија....највеќе Скопје.
Тестирањата ги вршат на посебен паркинг (десно од рампата за влез) сите бевме во растојание и секако со маски, и еден по еден на брис......внатре не се влегува се е преку една монтажна барака и преку прозор...на првиот прозор податоци и пари...на другиот земаат брис.
Непријатно е малце брисот од нос....многу длабоко влегува со стапчето во ноздравите...имав чуство дека во мозок ми брцка, од грло како и обичен брис. Резултатот ќе си го добијам надоцна за 48 часа по маил и телефон.
Другари држете ми среќа!
чиста настинка му еDa ne klecase bez kurton
Izgleda ima sedeno na cimentoчиста настинка му е
Јас па веќе се чувствувам како да има зомби апокалипса, од толку избенување контакти и луѓеДали мислите дека во нашиот lifetime е возможно да се случи некој филмски апокалиптичен вирус кој ќе резултира со м/билиони мртви и распад на системот? Интересни 3am thoughts
Se testiraat li i drugite nacionalnosti na privatno ili samo Makedonci? Kolku pari vi e privatnoto testiranje vo Makedonija?Само што си дојдов дома....вонредното тестирање го започнаа во 18:30, имаше доста луѓе (вкупно за попладнево сме биле 74 лица) од сите возрасти и разни градови од МК, према таблиците од цела Македонија....највеќе Скопје.
Тестирањата ги вршат на посебен паркинг (десно од рампата за влез) сите бевме во растојание и секако со маски, и еден по еден на брис......внатре не се влегува се е преку една монтажна барака и преку прозор...на првиот прозор податоци и пари...на другиот земаат брис.
Непријатно е малце брисот од нос....многу длабоко влегува со стапчето во ноздравите...имав чуство дека во мозок ми брцка, од грло како и обичен брис. Резултатот ќе го имам најдоцна за 48 часа по маил и телефон.
Другари држете ми среќа!
Можи да ти се плукнам во "lifetime билиони" јазиков?Дали мислите дека во нашиот lifetime е возможно да се случи некој филмски апокалиптичен вирус кој ќе резултира со м/билиони мртви и распад на системот? Интересни 3am thoughts
Зошто не можам да најдам еден 90% сличен текст кој го прочитав овде пред некој ден или на друго место?
Некој да ме линкне?
Знаев дека е крадец, мме.Марија Стојанова | "За сите тапоглави што плукаат по народот и го нарекуваат прост ..." - KUKURIKU online news
За сите тапоглави што плукаат по народот и го нарекуваат прост затоа што немал доверба во “мерките” и … посебно за моите драги тапоглавКи од тој ков, пошто повеќе ве има гуски него волови. И за сите оние добри луѓе, искрено заинтересирани за тоа, што значи да бидеш на РЕСПИРАТОР „За почеток, тоа...kukuriku.com.mk
Ова успеав да го најдам и буквално е 90% слично, единствено тој што го имаш постирано ги има сменето сленговите и дијалектните зборови, така да ги наречам.
Прегледај го приврзокот 258116
Зошто не можам да најдам еден 90% сличен текст кој го прочитав овде пред некој ден или на друго место?
Некој да ме линкне?
Drugar ne se sekiraj sto si se ispanicil.Ti sami do pogresni preporaki si se pridrzuval voda, sokovi.Kade ti e zolta rakija, pa vince fino salata, uzo na pladne.E voda i sokovi i posle grlo ke boli normalno.Nemaj gajle vo sekoj slucaj ,trojca drugari sto veke prelezaa kovid bez nikakvi problemi ,normalno ko sekoja nastinka duri i vo poblaga forma sto mi kazuvaa.Nisto posebnoНе..воопшто.....сладолед еднаш-два пати годишно...оваа година ниту еднаш. Газирано не....природни сокови или вода.