Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро око дечко, у курир би им бил највреден работник
Го најдов и Гоцета...
Никој не е имун на вирусов...![]()
Почина познат канадски актер од корона вирус
Познатиот канадско-американски театарски глумец Ник Кордеро почина по неколкумесечна битка со корона вирусот. Имаше 41 година.Откако пред 95 дена му беше дијагностицирана болеста, глумецот од славниот Бродвеј театар во Њујорк, неколкупати беше вклучен на респиратор. Во април му беше ампутирана дfokus.mk
ne im se dopaga ovoj zivot izgleda, nastojuvaat da go uzivaat zadgrobniot shto e mozno pobrzo.
Не..воопшто.....сладолед еднаш-два пати годишно...оваа година ниту еднаш. Газирано не....природни сокови или вода.да не си љубител на сладолед случајно и на ладни газирани напитоци ??
Огин да ги изгори!
Прегледај го приврзокот 258075
Термин имало за 12 дена....не можев да чекам толку долго.Зошто преку фондот не одиш за бесплатно тестирање?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
mislam deka zan mitrev imaa paket testiranja na semejstvo za ista cena, cisto informativno ama znam deka docnam so infoto.Термин имало за 12 дена....не можев да чекам толку долго.
Da ne klecase bez kurtonНе..воопшто.....сладолед еднаш-два пати годишно...оваа година ниту еднаш. Газирано не....природни сокови или вода.
Не се паничи де, не е крај на свет, и да си позитивен чудо големо, размислувај позитивно, со лесно.Само што си дојдов дома....вонредното тестирање го започнаа во 18:30, имаше доста луѓе (вкупно за попладнево сме биле 74 лица) од сите возрасти и разни градови од МК. Непријатно е малце брисот од нос....многу длабоко влегува со стапчето во ноздравите...имав чуство дека во мозок ми брцка, од грло како и обичен брис. Резултаот ќе си го добијам надоцна за 48 часа по маил и телефон. Другари држете ми среќа!
Само што си дојдов дома....вонредното тестирање го започнаа во 18:30, имаше доста луѓе (вкупно за попладнево сме биле 74 лица) од сите возрасти и разни градови од МК. Непријатно е малце брисот од нос....многу длабоко влегува со стапчето во ноздравите...имав чуство дека во мозок ми брцка, од грло како и обичен брис. Резултатот ќе си го добијам надоцна за 48 часа по маил и телефон. Другари држете ми среќа!