Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Само што си дојдов дома....вонредното тестирање го започнаа во 18:30, имаше доста луѓе (вкупно за попладнево сме биле 74 лица) од сите возрасти и разни градови од МК, према таблиците од цела Македонија....највеќе Скопје.
Тестирањата ги вршат на посебен паркинг (десно од рампата за влез) сите бевме во растојание и секако со маски, и еден по еден на брис......внатре не се влегува се е преку една монтажна барака и преку прозор...на првиот прозор податоци и пари...на другиот земаат брис.
Непријатно е малце брисот од нос....многу длабоко влегува со стапчето во ноздравите...имав чуство дека во мозок ми брцка, од грло како и обичен брис. Резултатот ќе си го добијам надоцна за 48 часа по маил и телефон.
Другари држете ми среќа!
Многу точки ставаш, загрижен си беспотребно.
И да е, и да не е, ќе го поминеш лесно и ќе си чукаш глава после зошто си се секирал.

Дали мислите дека во нашиот lifetime е возможно да се случи некој филмски апокалиптичен вирус кој ќе резултира со м/билиони мртви и распад на системот? Интересни 3am thoughts :D
Јас па веќе се чувствувам како да има зомби апокалипса, од толку избенување контакти и луѓе :D

Само што си дојдов дома....вонредното тестирање го започнаа во 18:30, имаше доста луѓе (вкупно за попладнево сме биле 74 лица) од сите возрасти и разни градови од МК, према таблиците од цела Македонија....највеќе Скопје.
Тестирањата ги вршат на посебен паркинг (десно од рампата за влез) сите бевме во растојание и секако со маски, и еден по еден на брис......внатре не се влегува се е преку една монтажна барака и преку прозор...на првиот прозор податоци и пари...на другиот земаат брис.
Непријатно е малце брисот од нос....многу длабоко влегува со стапчето во ноздравите...имав чуство дека во мозок ми брцка, од грло како и обичен брис. Резултатот ќе го имам најдоцна за 48 часа по маил и телефон.
Другари држете ми среќа!
Se testiraat li i drugite nacionalnosti na privatno ili samo Makedonci? Kolku pari vi e privatnoto testiranje vo Makedonija?

1594067420148.png

Зошто не можам да најдам еден 90% сличен текст кој го прочитав овде пред некој ден или на друго место?
Некој да ме линкне?

Дали мислите дека во нашиот lifetime е возможно да се случи некој филмски апокалиптичен вирус кој ќе резултира со м/билиони мртви и распад на системот? Интересни 3am thoughts :D
Можи да ти се плукнам во "lifetime билиони" јазиков?

Зошто не можам да најдам еден 90% сличен текст кој го прочитав овде пред некој ден или на друго место?
Некој да ме линкне?

Ова успеав да го најдам и буквално е 90% слично, единствено тој што го имаш постирано ги има сменето сленговите и дијалектните зборови, така да ги наречам. И плус целта и каузата им де различни.

Ова успеав да го најдам и буквално е 90% слично, единствено тој што го имаш постирано ги има сменето сленговите и дијалектните зборови, така да ги наречам. :D
Знаев дека е крадец, мме.

Прегледај го приврзокот 258116

Некој да ме линкне?

Jas ne veruvam na testovi , poima si nemaat za virusot , vie mislete kako sakate

Не..воопшто.....сладолед еднаш-два пати годишно...оваа година ниту еднаш. Газирано не....природни сокови или вода.
Drugar ne se sekiraj sto si se ispanicil.Ti sami do pogresni preporaki si se pridrzuval voda, sokovi.Kade ti e zolta rakija, pa vince fino salata, uzo na pladne.E voda i sokovi i posle grlo ke boli normalno.Nemaj gajle vo sekoj slucaj ,trojca drugari sto veke prelezaa kovid bez nikakvi problemi ,normalno ko sekoja nastinka duri i vo poblaga forma sto mi kazuvaa.Nisto posebno

Gotovo , respiratorot pod hitno da si go rezervira

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom