- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.398
- Поени од реакции
- 84.684
ја ги сакам во поштенско сандачеsto sakam ovie dve DR. vo zivo da se sretnat,togas ke vidite sto e kubenje kosi a ne ona so sarenata kokoska sto bese vo sobranie.
ја ги сакам во поштенско сандачеsto sakam ovie dve DR. vo zivo da se sretnat,togas ke vidite sto e kubenje kosi a ne ona so sarenata kokoska sto bese vo sobranie.
...воопшто не е коректно од твоја страна, ме изненади!sto sakam ovie dve DR. vo zivo da se sretnat,togas ke vidite sto e kubenje kosi a ne ona so sarenata kokoska sto bese vo sobranie.
Море имаш среќа што Битолчанкана нема никаква врска со медицината,со едно идење у Шведска све научила за таму па замисли да учела средно медицина што ке се десеше,ако не измислеше вакцина до сега еве на...ја ги сакам во поштенско сандаче
Во една месара ескалира, 650 заразени од 1000 вработени. Плус во Гетинген еден кластер најдоа доста нови. Во секој момент може да ескалира секаде.Германија денеска илјадарка пукнаа.
Tocno! Eve sme Milano , fala bogu.Мене исто ми е чудно како и во Италија бројките се патосаа и само тонат... а веќе доста време како е отворено све и свашта... колку и да се почитуваат мерките маска курац палац.. ќе имаше досега некое покачување... но нема. Ој разбери .
18/06 | 24.018 (+52) |
17/06 | 23.966 (+61) |
16/06 | 23.905 (+42) |
15/06 | 23.863 (+52) |
14/06 | 23.811 (+45) |
oпаФилипче: Со големиот број на ново заразени лица се јакне колективниот имунитет на граѓаните