Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.675
Мене исто ми е чудно како и во Италија бројките се патосаа и само тонат... а веќе доста време како е отворено све и свашта... колку и да се почитуваат мерките маска курац палац.. ќе имаше досега некое покачување... но нема. Ој разбери .
Германија денеска илјадарка пукнаа.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Тек сеа наебавме...у википедија-конзилиумот улета иреал. Некој нов ако ја отвори темава ќе си ги замишља вака некако:
leadership-education-center-cme.jpg

:lolzz:

C

CoolIris

Гостин
Ти пaк си игрaш сo oгaн,ке се изгoриш дa знaеш
Јас сум H20 Наќо, не можам да се изгорам. :angel:
Автоматски споено мислење:

Бијонс се редактира по сто пати и ми зборува за некој непостоечки вирус.
било ноел вирус, било морбили било кој патоген

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.362
Прво научете да читате, па потоа реагирајте!!!
... види, не е трагично да не се знае, се учи ...цел живот е едно учење и повторување, се заборава, се збунува човек... жив човек, ама не ми влегувај во филм со тие изрази, ја утна ја утна, научи прво која е прва создадена антитела, која втора, јас не те вреѓам во ниеден збор, за разлика од тебе ем грешка си ем си во некој филм, како сакаш, ама грешни работи нема да пишуваш на форумов, а јас да не реагирам... ете ќе рагирам, па ти побиј ме со факти околу темата, а не околу мене, не го пренесувај фокусот на друга страна ти реков контролирај се што пишуваш за мене,

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Мене исто ми е чудно како и во Италија бројките се патосаа и само тонат... а веќе доста време како е отворено све и свашта... колку и да се почитуваат мерките маска курац палац.. ќе имаше досега некое покачување... но нема. Ој разбери .
Мислам дека прво е локализирано ширењето. Дека прашалниците ги пополнувале совесно и релативно точно. Периодите на карантин и кај нив, а и кај нас имаа резултат, кој сака нека каже - ифтарењето сјеба све овде.
Дисциплинирањето нивно и нашава калакурница дојдоа на раскрсница у сличен период.....месец и пол после сите упм...задњи се отарасавме од турците, задњи стигнаа нашите партизани у Дрвар...задњи на референдум излеговме....абе ко на некој остров у сред Пацифик да живееме, не у сред Европа.

C

CoolIris

Гостин
... види, не е трагично да не се знае, се учи ...цел живот е едно учење и повторување, се заборава, се збунува човек... жив човек, ама не ми влегувај во филм со тие изрази, ја утна ја утна, научи прво која е прва создадена антитела, која втора, јас не те вреѓам во ниеден збор, за разлика од тебе ем грешка си ем си во некој филм, како сакаш, ама грешни работи нема да пишуваш на форумов, а јас да не реагирам... ете ќе рагирам, па ти побиј ме со факти околу темата, а не околу мене, не го пренесувај фокусот на друга страна ти реков контролирај се што пишуваш за мене,
Филмот си ти Бијонс. Ти си главната улога. Не се секирај. Јас сум само спореден лик од страна на пролаз. Јас не живеам од лајкови на форумот, имам живот надвор од него! Многу поважно ми е моето медицинско знаење да го спроведам во пракса и во реалниот живот, отколку да пишувам квази медицински реферати и да собирам лајкови. Јас пишувам научни трудови, за разлика од тебе.

Ти пак не прочита и не сфати што јас пишав, така што сувишно е секое наредно пишување. Сцената ти ја препуштам тебе. Продолжи да цитираш. Во секој нареден цитат, до крај на моето форумско патешествие, ти ќе бидеш вториот лик, на листата ликови со кои џабе дебатираш.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
sto sakam ovie dve DR. vo zivo da se sretnat,togas ke vidite sto e kubenje kosi a ne ona so sarenata kokoska sto bese vo sobranie.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.362
Бијонс се редактира по сто пати и ми зборува за некој непостоечки вирус.
... види, пак ќе кажам цел живот учиме, ама не и ти !

ice_screenshot_20200618-212802.png

...дури и актуелниов, споредбено има такво име! (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom