Ne mi e jasno, koj dava 2000 evra?Ете уште еден случај... смртен случај во Струмица, на другар, колега. Им рекле 2.000 евра да ја пишат Корона, плус 15 дена изолација никој да не излегува.
И после очекувате луѓето сериозно да ја сфатат Короната.
Никој, никаде.Ne mi e jasno, koj dava 2000 evra?
Neli Bitola beshe primer i trebashe site da ucime od vas ? Za karakter zena si mnogu kontradiktorna. Izvini ako te povrediv so recnikot, znam deka si osetlivaНе знам, ете конкретно за последната дискусија напишав дека Битола денес цел град излезе и не се почитуваа мерките и наеднаш лавина од коментари како мајка да им окарав
Не знам и јас, смешно ми е дури и одбивам да поверувам дека такво нешто постои иако пред некое време и мене ми кажаа вакво инфо..Ne mi e jasno, koj dava 2000 evra?
За ова бараш полициски час од утре? Во најпогодените општини и населби не се почитува, значи џабе се воведува. Само повеќе фрустрации ќе донесе и помасовно номадско движење, како што веќе видовме овој викенд.зелки
И они одбиле да земат како и сите останати.Ете уште еден случај... смртен случај во Струмица, на другар, колега. Им рекле 2.000 евра да ја пишат Корона, плус 15 дена изолација никој да не излегува.
И после очекувате луѓето сериозно да ја сфатат Короната.
Ova e verojatno kraen stadium ( sto e za debata maticnite lekari/urgentnata sluzba kakva funkcija imaat vo drzavata ako ne znaat da uvidat sto e pacient so vlosena sostojba ili pak kriticna sostojba). Nevozmozno e asimptomatski pacient da umira, osven ako definicijata za asimptomatski razlicno glasi vo nasata drzava.Кај нас у Македонија, короната ретко развива АРДС, тука за 1-2 дена од прием на нервно,интерно, онкологија, у возила на брза помош на пат до болница умреа повеќето.
Специфичен облик имаме тука шо не дозволува развивање на респираторни симптоми.Едно 10% се постмортално откриени, што е уште пострашно за вирусот кој овде владее, нема никакви симптоми а убива секој ден.
Боки од ташната ги дава.Ne mi e jasno, koj dava 2000 evra?
Ќе мора бројкиве да им бидат од ден на ден се пониски и пониски во спротива ако бројките растат пак ќе треба да продолжуваат вонредна состојба, повторно воведување на полициски час секој ден и затворање на угостителските објекти !МЗ: Денеска се потврдени 111 нови случаи на Ковид 19 , oздравени се 6 пациенти, починати се 2 лица
Регистрирани се 111 нови случаи на ковид-19 во: Скопје – 63, Куманово – 11, Штип &nda...kanal5.com.mk
Ако мислиш на постот со штрајкот саркастичен ми беше.Neli Bitola beshe primer i trebashe site da ucime od vas ? Za karakter zena si mnogu kontradiktorna. Izvini ako te povrediv so recnikot, znam deka si osetliva
Можеби странски пари, светската здравствена организација?Ne mi e jasno, koj dava 2000 evra?