Те немаше нештоАу брат, кинење така. Нека скапат дома и нека гледаат Преспав цело време.
Досадно ми е во викендицава близу Асамати.Те немаше нешто
имале 24ч карантин, ама Сам секој по ПОТРЕБА си печател на принтер Аусвајс за да оди до маркет или аптека... а кај нас некој не поштува а некој се угушија во смет по 3 дена...Еее добродојде, ова требаше уште напочеток кога се појави ако сакаа да не го сопрат ширењето. Ставаш 24/7 и готово.
А не се влечкаме МАРТ, АПРИЛ, МАЈ... ете го и ЈУНИ, 4 месеци влегуваме во ПОЛИЦИСКИ ЧАС и после народот ќе имал трпение.
Сега венко нека ги зафркне со карантин па после нека гледаат турски серии по цел денАу брат, кинење така. Нека скапат дома и нека гледаат Преспав цело време.
Партали!!! После нека плачат по утрински емисии, а ние да им се смееме.Сега венко нека ги зафркне со карантин па после нека гледаат турски серии по цел ден
Искрено ја не сум многу релевантен, зашто у старт сум против меркиве. Ама зарем после се ова уште ги критикувате луѓево што бегаат накај Охрид? Очигледно е дека мерките што ги воведоа не дадоа резултат,а они на тоа возвраќаат со истите мерки и пак ги оправдувате.Сега владава треба да ги заебе сите овие викендаши што тргнаа на Охрид, да објави вечер дека утре од сабајле има тридневен карантин и за Охрид, Струга, Гостивар и Маврово.
Леле кој секс ќе биде тоа, ем си акал пет саат по гужвата во Охрид, ем пак да не можеш да мрднеш од станот/викендицата.
Како што тргнало нема ништо да остане за 3 пат, за вториот можда ќе има уште некој преживеан али за третио пат чисто сумњам.Prvava godina pa vakvi gluposti ni se desavaat, racunajte do godina ili za dve godini ima 3 pati da ne' svrti virusov cela populacija
koja merka e alternativa?Искрено ја не сум многу релевантен, зашто у старт сум против меркиве. Ама зарем после се ова уште ги критикувате луѓево што бегаат накај Охрид? Очигледно е дека мерките што ги воведоа не дадоа резултат,а они на тоа возвраќаат со истите мерки и пак ги оправдувате. Фасцинантно.
не е ни тоа баш мерило, зависи како ќе прикажеш причина за смртта...Не знам што мислат дали швеѓаните ја утнале стратегијата или не, али бројките се овие.
Прегледај го приврзокот 254438
масовна амнестија, ако може ништо да не важи за индијанцине од Чаир, зш за нашиве да важат карантини.Večerva se vrakav od Ohrid....pretsava nemate kolku koli zaminaa za Ohrid.
Pred Kicevo bev negde okolu 20.50.....i kolonite so skopski i tetovski koli uste beše golema niz Kičevo
1 saat treba do Ohrid...što znači deka nema šansa da stignat pred policiskiot čas
Kako ke reagira ohridskata policija?????
Masovno.kaznuvanje?....ili masovna amnestija?
Се е ова убаво ама на кого му објаснуваш? Се скапаа шерување вакви приказни по ФБ, од болниците од Италија, од караваните со мртовечки коли, па некои трогателни видеа со инспиративни песни, pray for Italy... Во меѓувреме истите ликови ги поминува полициските викенди по викендици, во изолација со 20 души.Buonasera!
Ve citam po portalive kolku mislite deka ste pametni , begate od karantin i setate niz cela drzava. Ne mozete 3 dena gazot doma da go smirite , nie tuka mozevme 2 ipol meseci neli , tesko e ama se izdrzuva.
Epa jas ziveam vo Italia i samo da vi kazam deka tuka situacijata eksplodira poradi vakvi raboti , isto bese tuka vo Milano , trcaa da izbegaat nakaj juzna , i pogodete sto. Go odnesoa i natamu virusot.
I taka citam i si placam zosto gledam deka gi pravite ama bas istite greski sto gi pravea tuka vo Italia. Bidete si opusteni , terajte si vikend , i daj boze , daj boze da ne ja vidite slikata sto nie vo Italia ja vidovme i doziveavme. Ucete od nasite greski , ne gi kopirajte
Никој не очекува да имаат подобри бројки на почеток. Идеата е дека на долг рок е поиздржано решение. Проблем е што после неколку години коа ќе пројде фамата никој нема да го интересира резултатот.Не знам што мислат дали швеѓаните ја утнале стратегијата или не, али бројките се овие.
Прегледај го приврзокот 254438