Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Чекајте малце, за казината спомнаа нешто или ќе си бучат тие ?
Ги затвараат...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Чекајте малце, за казината спомнаа нешто или ќе си бучат тие ?
Ќе бучат, инаку како ќе не снабдуеш ти со инфо колку се пуни.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.394
Поени од реакции
18.544
Инаку баба ми ја викнаа уште четвртокот за да се вакцинира со АЗ, ама не оди ништо живо. Тетка ми е медицинска сестра и и' рекла да не се вакцинира со АЗ, друга вакцина да чекала, па сега некој друг тешко да ја убеди, освен можда доктор. Страв и било ќе се вкочанела целата. :pos: Па имаше и теорија зошто од 30 на 50 ги кренаа смртните случаи. За да се уплашеле луѓето и да оделе да се вакцинираат.
А и од комшии, пријатели, роднини чув деновиве дека солиден број од стариве не пошле да се вакцинираат.
Има и поапсурдно од ова, баба ми не сака да се вакцинира затоа што младите требало први. Ми вика за кај ќе не чуваат нас :icon_lol:

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Правдање и избегнување одговорност и дека тие се супер. А и дека народот е крив.

Член од
17 ноември 2013
Мислења
29
Поени од реакции
106
Зар највеќе што можеме е терање сеир и исфрлање на фрустрациите онлајн?
Зар не ни е ли јасно, се додека такви ко Филипче немаат страв од народот, ќе продолжат да го исмеваат.
Зар не ли дојде момент на некој да му пресече? Па колку ли само луѓе изгубија блиски по вина на гороспоменатиот.
Нема ли никој ко дедото на Тамара?
Како воопшто издржувате, фамилијарни членови, пријатели да ви умираат зошто снемало кислород боца, а некој си се вози по хеликоптери од ваши пари?
До кога ли ќе ќутиме?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Јас не се противам на новите мерки зашо истите намерно или не донесоа нов револуционерен изум, kladza to go. После coffee to go ова е најнов изум, да уплаќаш спортска само на шалтер без физичко присуство внатре во објектот. ЗЗ за Нобелова награда!

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Јас не се противам на новите мерки зашо истите намерно или не донесоа нов револуционерен изум, kladza to go. После coffee to go ова е најнов изум, да уплаќаш спортска само на шалтер без физичко присуство внатре во објектот. ЗЗ за Нобелова награда!
Го имаше ова порано во таканаречените бутки. Се враќа модата. :D

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Боље да им дозволеа пак онлајн него да се брукаат вака :D

J

joli1

Гостин
Очекувано беше, но сепак не ми се веруваше дека волку ретардирани мерки ќе донесат пак.

Овие мерки пак нема ништо посебно да направат за да го намалат бројот на новозаболени освен што дополнително ќе ги уништат и тие неколку сектори што најмногу го полнат буџетот.

D

Deleted member 12196

Гостин
Сè нека затворат, ама казината и кладилниците нека ги остават.

Kajgana Shop

На врв Bottom