- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.452
- Поени од реакции
- 84.865
рано станал денес
Можеби ќе доживееме и Чаир под маски да го видиме...![]()
Османи предупредува: Денеска бројката е уште повознемирувачка!
Не треба многу за да се заштитите: не им верувајте на теориите на заговор, маската ја намалува трансмисијата за 79%, не предизвикувајте смрт на вашите роднини, апелира Османи.plusinfo.mk
му го скриле чешелот и сега нервозен ерано станал денес
Надвор од здрав разума беше одлуката да се пуштат пензионерите по автобуси...![]()
Од утре не важи бесплатниот јавен превоз за пензионери во Скопје
ЈСП апелира на рационално користење на превозот и на задолжително носење на заштитна опрема согла...kanal5.com.mk
Се превзема првата мерка против ковид 19
Вирусов е инстант карма за сите шо се заебаваат со негоМожеби ќе доживееме и Чаир под маски да го видиме...
јас да сум не ги ни тестирам, нека тераат кај што тргнале, кој ги ебе, остај нека исцркаат, им ебам племето искомплексирано.Ударна вест сабајле на радио беше цитат од пресот на министерот каде што тој гордо објавува дека семејството на починатиот кој бил позитивен на ковид 19 а го погребале без протокол по традиционални верски обичаи,дозволиле да бидат тестирани.Јас мислам дека овој успех на државава треба да се запише како историски и наредните генерации да го учат во учебници
Автоматски споено мислење:
Се збори дека им ветиле додека воделе преговори министерско место за член од семејството во новата влада доколку дозволат да бидат тестирани