Епа сигурно Пендарко разговарал со Вова и Лексус...
Не спадна, и на почеток беше подеднакво ретардиран. Ама уплашен народ, и кловнот ко херој им личеше.Коментарите под објавата. Ренде го направија.
Кутар Филипче на што спадна. Од корона херој, на кловн. Ама и заслужено, секој втор ден потценуваат интелигенција, како на малоумен народ да се обраќаат со глупавиве изговори и оправдувања на кои ни најзакрепостена партиска овца веќе не верува.
Имаат среќа што е мирен народов, затоа го дупат вака. Да се случеше во Грција овој скандалов со провизии за нарачка на вакцини преку offshore фантомска фирма од Хонг Конг во ситуација во која месечно има по 400-500 умрени во државата, на клада ќе ги запалеа.
На почеток личеше на изгубен и насекиран, барем мене така ми изгледашеНе спадна, и на почеток беше подеднакво ретардиран. Ама уплашен народ, и кловнот ко херој им личеше.
Туку тоа што велиш, не дека тогаш немаше вакво дупење во мозок, ама пусти страв чуда и лоботомии прави.Не спадна, и на почеток беше подеднакво ретардиран. Ама уплашен народ, и кловнот ко херој им личеше.
Јас само не знам колку го плаќаат овие од СДСМ овој Ненад за да зборува се најдобро за нив. Нема емисија каде што кога зборува за нив мед од устата да не му тече.Прегледај го приврзокот 287684
Има вакцини за Сан Марино со 35000 жители, но Зајакот на неговите северџани и натаму може да им продава рог за свеќа. Треба неговите вештини за манипулација на оваа некритички настроена пивтиеста маса да влезат во сите светски учебници по Економија и Менаџмент.
San Marino buys `Russia's Sputnik V after EU vaccine delivery
Прегледај го приврзокот 287685
Прегледај го приврзокот 287686
Ние па дека поверувавме...Малта брои пола милион жители,а прва ги доби вакцините Фрајзер. Кого мислат дека лажат они?
Da, odbij ja Malta posto e vo EU a tie zaedno poracaa. Sepak ima i drugi pomali zemji koi ja dobivaat vakcinata.Малта брои пола милион жители,а прва ги доби вакцините Фрајзер. Кого мислат дека лажат они?