хаха ме изнасмеа дојди баш да видиш колку неоправдани имам. Ете ми ставија компјутер а што добивме ние со тоа јас тоа прашав? Што со тоа дека ги донесоа комп. еве донесовме комп. па сеа нека стојат за украс мислиш дека некогаш ке ги уклучат? Јас сакам да имаме компјутери зошто да не 21век сме ама не да ни носат некакви кинески што нив сигурно му биле за во ѓубре. Патем мониторите се ставени на клупи од пред 30год. цели се нишаат и пола од нив се искршени секој се плаши да не му падни мониторот а за училиштата подобро да не се ни зборува. Значи муабетот ми беше ако мислиш да правиш нешто прави го како што треба значи прво требаше да се средат уцилиштата па потоа да се донесат нови клупи и на крај да се наместат компјутерите!!!!
Мислиш дека знаеш повеќе од тие што решиле да стават компјутери?
Можеби не, но се однесуваш како да мислиш.
Што ќе добиете од тоа? Биди стрплива, и ќе видиш што ќе добиеш, кога ќе почнат да се користат. Кој би ги ставил компјутерите на тоа место за џабе, за да не се користат? Никој нормален човек..( најверојатно и во владата луѓето се нормални..или мислиш дека не се? ).
Каква врска има земјата каде што се произведени, и тоа дека доколку не би се употребиле за оваа намена, најверојатно ќе се рециклирале...? Никаква, или не мислиш така?
Пак се однесуваш како да знаеш многу повеќе од тие што решиле да донесат компјутери..
Еве еден аргумент за тоа:
Мислиш дека единствен, или најдобар начин да се решат проблемите со клупите и другиот инвертар е тој да се замени со нов. Не е така. Тој проблем може да се реши и со поправки на стариот инвертар. Нели?
Немој да помислиш дека јас за мене мислам дека знам повеќе од некој друг, или дека мислам дека знам се`, јас само знам дека ништо незнам, но и дека ништо незнаат оние што мислат дека нешто знаат.