PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Колку треба да е дечак мал за да биде помал од тебе?!girlll напиша:Iskreno.. Ja mozam da zboram samo sto e komercijala VO RAPOT.. Ne opsto za muzikata zatoa sto toa slusam.. Pa spored mene poimot komercijala i poimot fejker vo rapot se opravdani.. Zatoa sto ima decki sto do vcera slusale Ceca ali mama im rekla deka treba da bidat HARDCORE pa ajde sea rap.. E ne ide toa bas taka.. Fejkeri za mene se tie so probuvaat da mi drzat lekcii za kultura i muzika sto gi ziveam.. A plus nemaat BLAGA VRSKA OKOLU TOA.. Ili pak ide decak pomal od mene - Znaci stvarno mal na rap zurka.. Lanci 31546 na nego siroki farmerki NAGLASUVAM pod gz.. Pominuva se ponasa kao zvezda a ustvari prvpat gi gleda lugeto tamu i si nema poim ni za izveduvacite.. Prvpat slusa.. A kamoli za pesnite.. Sepak ne ide toa taka.. Ili pa nekoj so cel zivot slusa neso sosema treto ke se najde PO GRESKA na rap zurka i gotovo : MAMO OD DENES SUM RAPER.. Toa ti e fejker.. A komercijala se tie sto pravat muzika za slava.. Za pari.. Za vnimanie.. Sepak barem rapot ako ne dr SE PRAVI ZA DUSA.. Ne e komercijala da se kurcis kolku pari i zeni imas i kakov PIMP si???????????
А како ти одлучи дека ќе станеш раперка, ако не со ова „мамо од денес сум рапер“, девојко? Ти од раѓање се роди со аспирации кон рап музиката, од бебе идеш по рап свирки, ги знаеш сите (добри) изведувачи? Или демек полека-полека си се изградувала како личност со помош на рапот и со тек на време се повеќе и повеќе си ја запознавала таа музика... :icon_roll Кое време, во 14годишен живот, побогу?
И ти така си почнала, си слушнала некоја добра рап песна, па уште една, па уште една, и на крајот еден ден си станала и си рекла „Од денес сум раперка.“ И тоа те прави фејкерка? :wink:
И да, баш сите мајки ги советуваат своите деца наместо Цеца да бидат хардкор (поим кој повеќето мајки не го ни знаат). prdi: