Колку штедите? Колку сте трошаџии?

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
poise trosadzia nego stedar

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
ne e za falenje ama mnooooooooooooogu sum trosadzija,ali koga ke si zacrtam vo glava da zastedam za nesto,toa i go pravam:)

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
ааа не од мене нема поголем трошач:ija: за 2месеци 20 000 ден за моб.тел:nesvest:можете да замислите за друго.Ич ама ич да не се штедело бре:ija:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
ja trosam kolku sto imam..stedam samo ko mi se potrebni pari za neso epten vazno ko na pr.ako mi se dopaga nekoja epten skapa maicka a moite ne mi davaat da ja kupam,ili pak koga majka mi ne mi dava pari za nekoi "gluposti" ko so taa gi narekuva,ili pak ko treba da idam na setanje vo Sofija..
ne spagam bas vo stedlivite,si prepustam mnogu i sekogas mi nedostigaat pari iako mislam deka imam dovolno!!!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
mRnO напиша:
Se trudam da stedam,so toa sto sekoj denar sto go imam go krijam po fioki,ako ostane u mene otide :)
kolku fioki imas mala sala

ja ne stedam ic moze zs ne se moi parite a koga ke bidat moi ne znam moze ce bidam cincar ne znam:))

Член од
3 април 2006
Мислења
28
Поени од реакции
1
od 1 denar pravam 2...so razni kombinacii, ali ne e toa nekoe dolgorocno stedenje ili stiskanje...ne ne-nikako...trosam na se sto mi potrebno vo momentot, ne zalam. Najcesto na mCfresh obrok, lila pausa, nakit, maicka na popust i taka nataka...

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Trosam kolku so imam,ama ako resam da zastedam za nesto,mozam da se otkazam od mnogu nesta i da soberam pari.Koga sum vo iskusenie samo si zamisluvam so toa za so stedam i parite mi ostanuvaat v kese.

Член од
4 мај 2006
Мислења
42
Поени од реакции
0
ne sum nekoja trosacika pa takada ne se stavam vo grupata na trosagji

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Сепак сум дете и уште не ми требаат пари за црни денови,тоа ќе го практикувам кога ќе имам жена деца-брак

Xokaido

WaRrIoR_FoR_Life
Член од
5 април 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Ne sum bas nekoj stedac ama ne i bas nekoj golem trosac.

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
epa ne sum golem stedac,ama ne sum mnogu po rasfrlanje na pari...taka de si imam edna zlatna sredina!!!

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
трошам како луд , и од џепарлак , и од стипендија, и од плата , ма што ми дојде и тоа одма, штедењето не ми иде абе ич , ептен треба да си зацртам нешто или џабе

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
штедам додека соберам пари за тоа што сакам да го купам... па ги трошам одма... па пак штедам додека соберам пари за следното нешто што сакам да го купам, па пак ги трошам ко луд... и така цело време :)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
u princip... stedam.. ali ne do tolku.... stedam za da si kupam nesto sto moite ne sakaat da mi go kupat...
ali koga se raboti za jadenje... ne mozam da stedam... ne mozam da pominam od kaj sedmica.. i da mu prostam na jadenjeto sto lezi vnatre.. ne ne :)

Член од
12 март 2006
Мислења
354
Поени од реакции
1
Samo edno ke kazam i ke razberite sami. PARITE SE ZA TROSHENJE

Kajgana Shop

На врв Bottom