Колку често сте болни и најчесто од што?

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Малку да дувне ветре на Водно ја сум болна. Не сум многу отпорна на вирусиве. Јбг слаб имунитет, нежно дете :) Обично премините од едно во друго годишно време ми се најкритични, ако не се грипосам некој стомачен вирус сигурно ќе закачам :toe:

Член од
26 декември 2008
Мислења
70
Поени од реакции
7
мн често настинувам а ако има некој поголем вирус на пример шо го зафатило цело училиште ме фајча бронхопневмонија :mad:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
ПОследен Пат бев болен декември 2006, а пред тоа декември 2004, а пред тоа не памтам. Ама знам дека многу ретко се разболувам. Природава ми дала Шум на Срце, но ми дала и Многу Здравје:pos2::pos2:. ПОише сакам да се разболуев на 3-4 месеци и да неамв Шум отколку вака.

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Не сум многу често болна. А кога ќе се разболам тоа е сигурно некој вирус .. дали стомачен .. или пак обична настинка.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
машала пупупу засега 4 години не сум се поболил од ништо освен некогаш на лето грлото малце од на фудбал(нервози знаете како е машките :p )

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
ПОследен Пат бев болен декември 2006, а пред тоа декември 2004, а пред тоа не памтам. Ама знам дека многу ретко се разболувам. Природава ми дала Шум на Срце, но ми дала и Многу Здравје:pos2::pos2:. ПОише сакам да се разболуев на 3-4 месеци и да неамв Шум отколку вака.
И ја изглеа имам шум... ми праи срцето туп туп...туп туп... хаха се шалам. Нз каков шум имаш ама многу е веројатно да не ти создава никакви проблему и живот освен ако не сакаш да станеш маратонец :)

Инаку за поболувањето ретко, освен ако не се брои главоболка од промена на биоритам и ненаспаност. Еднаш на две години настинувам ми тече носот кашлам, кивам и остало :)
Друго заб може да ме заболи, хордеолум да ми излезе, ама во последно време поретко (пу пу да ме серат кокошките)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Зимото почесто и од грипови ово оно.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Синусите секогаш и после редица од компликации...

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
многу ретко се разболувам , обично температура качувам:wink:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Обично се разболувам еднаш годишно зимно време.Настинка нешо глава стомак.2-3 дена и ко нов.:smir:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Не се разболувам многу многу.... Али коа ќе се разболам... Мислам дека цел граТ знае дека Симона е болна!!:toe:

и од моите ‘‘настинки‘‘ ств. иам онака болни искуства:/:vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Па најчесто синуси вака од топло-ладно време и сум приметил секогаш во петок се разболувам чудна работа

Член од
20 февруари 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
Имам слаб имунитет и проблеми со грлото. Секогаш кога е ладно се разболувам.

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Ретко се разболувам (како мал бев како и другите деца, но како стареам толку сум поотпорен на болести). Во друштвото важам за човек со највисок имунитет.

S

StereoLove

Гостин
Доволно е мал ветер,или да ме наврне и готова сум.Многу често се разболувам а и сега сум:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom