Колку често сте болни и најчесто од што?

Член од
25 август 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
pa retko koga ne sum bolna ,imam sinusi,alergija i normalno e deka imam i slab imunitet.Se otruv od apcinja,inekcii,toa mi e del od sekojdnevieto

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Во последно време многу поретко се разболувам, но ако ме фати, ме фаќа јако. Најчесто е настинка, но не е исклучено и да е грип.

Така, минатата есен дигнав многу температура и не можев да мрднам. Тоа го решив со апчиња и многу пиење течности и мочање на вируси ;)))))

И секако, не се заборава дека не бев сам, туку мојата значајна друга (буквален превод од significant other) беше со мене... :back:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ретко настинувам.Имам јак имунитет.Можеби еднаш или двапати годишно.Последниот години редовно во лето настинувам.Пред 2 години, цела недела немав апетит.Најтешко поминав тогаш.Летово за среќа ништо не ми е:)

А кога сум бил бебе, преку 1 ден на доктор, тогаш многу често сум се разболувал:)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.875
Поени од реакции
22.941
Многу ретко ама кога ќе се разболам 2 недели неможам да се свестам обавезно стигам до инфузии,инекции и разни лекарства.Последен пат оваа зима ме фатија бубрези имав неподносливи болки ама за среќа се се среди со апчиња.

и јас исто :smir: да сме здрави и живи:toe:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Два пати годишно сум по 6 месеци сум настинат ... :pipi:

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Многу често се случува да се разболам ама тоа е онака настинка некоја која за ден два ми поминува,а еднаш до два пати во годината знам да си прележам и по две недели дома со температура и клукање на апчиња:nesum:

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Не се разболувам ама баш ич затоа во школо со најмалце оправдани сум :pipi:

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
abe jas se razboluvam ponekogas da cuknam u drvo hhh ama onaka najcesto nekoj grip virus :toe:

Член од
30 декември 2007
Мислења
794
Поени од реакции
330
Во последните 6-7 години немам одено на доктор а можеби има фатено некоја настинка ама тоа е ништо.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Многу ретко се разболувам... Најчесто синуси (редовно имам проблеми со нив) или некој грип ако владее...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
И јас најчести проблеми со синусите и грлото си имам ако претерам на и со ладно... инаку тешко се разболувам... ги немам прележано ниту детските болести :)

D

DeviL_32`

Гостин
често сум болен од СЛЕРОЗАААА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: се зезам :) најчесто од температури еве скоро имав неможев од кревет да мрднам

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
коа бев мала бев често болна од грипче..сеа не за среќа..едино шо иам наследно низок притисок,па иам чести главоболки.али навикнав се,така да,и не ми е некој проблем :)

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
те и денес сум многу болна грлото го зезнав со ладен сок и сега температура и тоа е ужас:raz:

Kajgana Shop

На врв Bottom