Ретко настинувам.Имам јак имунитет.Можеби еднаш или двапати годишно.Последниот години редовно во лето настинувам.Пред 2 години, цела недела немав апетит.Најтешко поминав тогаш.Летово за среќа ништо не ми е
А кога сум бил бебе, преку 1 ден на доктор, тогаш многу често сум се разболувал
Многу ретко ама кога ќе се разболам 2 недели неможам да се свестам обавезно стигам до инфузии,инекции и разни лекарства.Последен пат оваа зима ме фатија бубрези имав неподносливи болки ама за среќа се се среди со апчиња.
Многу често се случува да се разболам ама тоа е онака настинка некоја која за ден два ми поминува,а еднаш до два пати во годината знам да си прележам и по две недели дома со температура и клукање на апчиња:nesum:
И јас најчести проблеми со синусите и грлото си имам ако претерам на и со ладно... инаку тешко се разболувам... ги немам прележано ниту детските болести
коа бев мала бев често болна од грипче..сеа не за среќа..едино шо иам наследно низок притисок,па иам чести главоболки.али навикнав се,така да,и не ми е некој проблем
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.