Колку често пешачите на Водно?

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Почнав едно време, па престанав зашто бев приморана... Уште малку па ќе почнам секоја недела

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Оваа година многу слабо. Топло беше многу не можев да цепам по топлоно, на кеј си трчав секој дан место водно.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Никад.

Уствари во средно последен пат. За 4 бода за дополнителните физичко часови. Мамето, ме фати со такси како одам ама ми даде бодови. :vozbud:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Претходното лето идев скоро секој втор-трет ден, а оваа година слабо максимум да сум бил 10-15 пати од октомври до сега. Требаше денес да идам али не успеав баш да се договорам со некој а и + боли глава уште од алкохолот вчера ќе пробам да идам да играм хокеј а саат време :)

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Најмногу 2-3 пати годишно. Кога бев помала барем еднаш месечно одев.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ако сакате може да се договориме групно од Кајгана да идеме до крст некој ден (само не овој викенд зошто сум натпревар тогаш :) ) ќе биде ептен добро : )

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Одамна не сум одел. Порано одев почесто. Чисто од немукает, не за друго...

Ако правите Кајганизирање на Водно, сум за.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.839
Поени од реакции
20.314
Поселеден пат на водно бев за ова со моторџииве шо беше, собирот со свирка, пиење се комплет, и супер беше мада малку касно отидовме, ама интересничко, а вака преку ден па не се сеќавам исрено кога последен пат бев..:nesum:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Да бидам искрен, ретко...
Кога би имало жичара до средно Водно, сигурен сум дека не само јас, туку и сите други би оделе многу почесто.
Но вака, за да отидам треба да палам кола, а колку што слушнав потребна е и дозвола според некој нов закон.

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Ne sum bil celo leto, osven so kola :) sega vo nedela ke odime do sredo so kola i od tamu do krstot peski, ako ima zainteresirani ajde :)

M

MIL

Гостин
Heheheh,e ako trgnam do vodno ke sokinam 10 para patiki ako e zesko 20 para marinki a ako e ladno 30 para cizmi toa deka ke idam od kavadarci koa ke si zaguslam e zatoa ne pesacam do vodno :vozbud: prifakam ama ne da pesacam tuku so golf 4ka da me nosat a jas da si sedam i da uzivam vo zenska voznja :kesa: Holly mia :back: by the way koa ke stignam na vodno ke odam na gosti a ne na borenje HOHOHOHHOHOHOH

Kajgana Shop

На врв Bottom